Arsenal Londyn - Manchester United 21.01.2007

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 18 sty 2007, 0:24

Manumef pisze:I bez tego są zajebiści. Ja bym się martwił bardziej o tego Djourou, który ponoć wcale nie gorszy od Wesa Browna jest.
:arrow:
fieldy pisze:Obaj grali we wrześniowym pojedynku oby drużyn. My gola nie straciliśmy
No wlasnie :]
fieldy, piszac obaj masz na mysli Senderosa i Djourou? Z tego co pamietam to tylko Djourou z dwojki Szwajcarow zagral w tym spotkaniu. (Gallas na lewej, ale mniejsza z tym)
Jak dla mnie to nie tylko "ostatnio" jako postronny obserwator poczynani Arsenalu uważam że Djourou jest lepszym zawodnikim niz Sendersos Rolling Eyes i napewno pewniejszym bo ten drugi kiksy ma we krwi Smile
Co masz na mysli piszac "ostatnio" ? Z tego co ja pamietam to Senderos "ostatnio" regularnie wystepuje w podstawowym skladzie Arsenalu. Poza tym nie przypominam sobie jakiegos "powaznego" bledu z jego strony. Co bylo w poprzendich miesiacach sie teraz nie liczy. ( Mam na mysli mecz z Fulham i Chelsea, chociaz zadna bramka po jego bledach nie padla). Natomiast przypominam sobie jego zajebiste przechwyty np. w meczu z Blackburn.
:wink: W dwoch ostatnich meczach ligowych zagralismy na "0" z tylu i Senderos gral w tych meczach. :o
U Djourou zauwazylem lekka obnizke formu. Nie ma co sie dziwic, wkoncu byl kontuzjowany. :? Tym razem wole zobaczyc Senderosa obok Toure.

Na temat wyniku to nie ma co sie zbyt wiele wypowiadac. W meczu na szczycie wszystko sie moze zdarzyc. Natomiast czuje, ze padnie duzo bramek. :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”