Nie absolutnie nie mam takiego zdania. Przepraszam jeśli tak to odebrałeś. Nie miałem takiego zamiaru.deltinho pisze:Rozumiem, ze możesz mieć o mnie nie najlepsze zdanie, ale nie traktuj mnie jako kompletnego świra, który siedzi przed telewizorem i uczy się na pamięć słów Giertych czy innego Kuchcińskiego..
Tak tylko stwierdziłem, że chętnie bym przeczytał ten fragment. Trochę to wynika z podejrzliwości w stosunku do mediów. Wiesz ostatnio Gazeta Wyborcza czy tam gazeta.pl dała tytuł "Zawisza kłamcą lustracyjnym" - no i wiadomo jaki jest mechanizm. Każdy myśli Zawisza ten z PiSu (swoją drogą to chyba najbardziej przeze mnie nie lubiany polityk PiSu), a to chodziło o Zawisze z Samoobrony. Niby niewiele a pokazuje jak się manipuluje.
Co do typowego zachowania jakie opisałeś to jak była taka nagonka na Radio Maryja to w Co z tą Polską byli ludzie co bardzo nie lubią tworu Ojca Dyrektora, ale sluchają cały dzień i zapisują co im się podoba. To wtedy stwierdziłem, że to podpada pod chorobę psychiczną bo ja to tak zwyczajnie zmieniam kanał i słucham np. Roxy FM albo RMF FM.
PS. Jeszcze raz powtórzę nie mam Cię za świrusa, ba nawet się cieszę że nie zgadzasz się ze mną. Każdy chyba lubi dyskutować? A o czym dyskutować jak się ma identyczne poglądy.