Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 18 sty 2007, 0:37

deltinho pisze:Rozumiem, ze możesz mieć o mnie nie najlepsze zdanie, ale nie traktuj mnie jako kompletnego świra, który siedzi przed telewizorem i uczy się na pamięć słów Giertych czy innego Kuchcińskiego..
Nie absolutnie nie mam takiego zdania. Przepraszam jeśli tak to odebrałeś. Nie miałem takiego zamiaru.
Tak tylko stwierdziłem, że chętnie bym przeczytał ten fragment. Trochę to wynika z podejrzliwości w stosunku do mediów. Wiesz ostatnio Gazeta Wyborcza czy tam gazeta.pl dała tytuł "Zawisza kłamcą lustracyjnym" - no i wiadomo jaki jest mechanizm. Każdy myśli Zawisza ten z PiSu (swoją drogą to chyba najbardziej przeze mnie nie lubiany polityk PiSu), a to chodziło o Zawisze z Samoobrony. Niby niewiele a pokazuje jak się manipuluje.
Co do typowego zachowania jakie opisałeś to jak była taka nagonka na Radio Maryja to w Co z tą Polską byli ludzie co bardzo nie lubią tworu Ojca Dyrektora, ale sluchają cały dzień i zapisują co im się podoba. To wtedy stwierdziłem, że to podpada pod chorobę psychiczną bo ja to tak zwyczajnie zmieniam kanał i słucham np. Roxy FM albo RMF FM.

PS. Jeszcze raz powtórzę nie mam Cię za świrusa, ba nawet się cieszę że nie zgadzasz się ze mną. Każdy chyba lubi dyskutować? A o czym dyskutować jak się ma identyczne poglądy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”