FMy

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kotek » 29 gru 2004, 12:50

A u mnie jaka lipa!
Kupiłem Fernando Lopeza, Jorge Valdivię, Oscara Minambresa, Massimo Maccarone, Karadeniza Gokdeniza, Fausto Lourenco, Sebastiana Rocco i kilku innych obcokrajowców. I co?! Wszystkich musiałem sprzedać bo każdy miał problemy z aklimatyzacją :evil:

Chciałem mieć dobrego rozgrywającego po sprzedaży Rafaela do ManU (19 mln Euro), więc kupiłem sobie Gokdeniza, Valdivię; i snajpera po sprzedaży do Grecji Anastasiou. Kupiłem Maccarone za 3,2 a po miesiącu sprzedałem go za 5,5 do ?Udinese?

Teraz właśnie zakończyłem rozmowy z Berbatowem. 26 mln mnie kosztował. Zarabiać będzie 90 tys/tyg.

A na środku pomocy dalej mam problem. Na początku grał Wesley Sneijder, a na skrzydle Boukhari; potem Eddie Gaven a na skrzydle Sneijder a teraz gra Daniel de Ridder i też nie jestem zachwycony.

Przynajmniej ze skrzydłowymi nie mam problemu: Sneijder, Boukhari, Korzym, Gaven, de Ridder, Rosales, Lindgren, De Mul, Pienaar, Martin Fenin.

Kolejny problem to lewa obrona. Po sprzedaży Maxwella (5 mln do Zaragozzy) został tylko O'Brien. Dobrze, że po kontuzji wyzdrowiał Nigel de Jong, to jest ktoś jeszcze ewentualnie na doczepkę.

Na środku obrony jest niezawodny duet Heitinga-Escude. Czasami zagra Pablo Mastroenia, ale to tylko czasami. Po prawej gra zwykle Grygera, bo na początku gry sprzedałem Trabelsiego.

Problemy z defensywnym pomocnikiem też mi się skończyły. W poprzednim sezonie grał tylko Galasek i rzadko zmieniał go Mastroeni. Teraz po przyjściu Cristiano Zanettiego nie mam takiego problemu.

W ataku rządzą Sonck z Żurawskim. Na rezerwie siedzi Ryan Babel. Jak widać potrzebuje jeszcze jednego klasowego napastnika.

Ostatnio Deportivo składało mi ofertę 30 mln Euro za Sneijdera, ale jednak odmówiłem. Chyba on nie jest na sprzedaż.

PS Korzym dobrze gra na lewym skrzydle. Wypróbujcie go! :wink:

Wróć do „Hyde Park”