FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: luk1208 » 18 sty 2007, 10:24

Jarzinho pisze:Druzyne nie ocenia sie biorac pod uwage jeden czy dwa sezony, bo tak mozna powiedziec, ze Villarreal to scisła czołówka. Arjenek podał najlepsze obecnie ekipy La Liga, a takze te, ktore cos zdobywały w ostatnich latach w Europie. Czyli miał racje.

no ja jednak z Tobą sie nie zgodze do konca:
bo mozna podzielic osiągnięcia danych zespołów na dwie kategorie
:arrow: stan rzeczywisty a tutaj Jednak Real jak i Valencia od kilku sezonów nic nie pokazały wiec pod tym wzgledem nie mogą sie liczyc w Europie i ustępują miejsca chocby Sevilli :P
:arrow: osiągnięcie ogólna i historia i pod tym względem napewno ta dwójka przebija wspomnianą Seville. Jednak powiedzmy sobie szce rze nie mozna wiecznie zyc historią bo jakby nie było liczy sie terazniejszośc :!:

Jest to temat napewno bardzo dyskusyjny i kazdy pewnie bedzie miał inne zdanie na ten teamt! Ja napisałe mto co ja uwzam :P

Jarzinho pisze:Saviola nie zostanie, bo nawet klub nie bedzie chcial z nim podpisac nowego kontraktu. Jak widac prasa ma wraz z kolejnym dniem nowego pracodwawce dla niego. Teraz Juventus....
nie miałbym nic przeciwko temu :D ciekaw jestem czy sprawdziłby sie w Serie A :?: Wydaje mi sie jednak ze to jest transfer malo realny i raczej zostanie w La Liga

Wróć do „Hiszpania”