Arsenal Londyn - Manchester United 21.01.2007

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 18 sty 2007, 14:51

fieldy pisze:Wcale nie jest gorszy, może nawet jest lepszy. Co takiego Wesley pokazał, że jest w ścisłej czołówce stoperów w Anglii ? nawet miejsca w składzie nie ma :badziewie:
No, a Djourou to miejsce w składzie ma pewne. Pewnie jest lepszy niż Gallas :roll: Nie. Po prostu gra, bo kontuzjowany jest Francuz. Zapewniam Cię, że jesli, któryś z dwójki Rio-Nemanja nie mógł grać, 'Orange' by go zastąpił.
Djuorou jest naprwdę utalentowanym zawodnikiem, ma przed sobą jeszcze wiele lat gry i nie odmawiam mu umiejętności. Jednak to Brown jest w szerokim składzie reprezentacji Albionu, często na rzecz Carraghera czy nawet Kinga, to Wes w zeszłym roku grał u boku Ferdinanda z bardzo dobrym skutkiem i w końcu to Wesley jest na tyle uniwersalnym zawodnikiem, że gra także z powodzeniem na prawej obronie. Johan jest naprawdę dobry, ale wydaje mi się, że jeszcze do Anglika mu trochę brakuje. Szczególnie doświadczenia. Nie wykluczam, że w przyszłości będzie zdecydowanie lepszy od porównywanego do niego stopera United, a nwet jednym z najlepszych na świecie. :wink:
fieldy pisze:Tym bardziej, że Carrick do jakichs tuzów nie należy i nie powinien nam sprawiać większych kłopotów [pewnie brzmi to jakoś strasznie perwnie z mojej strony, ale tak czuje. Coś nie mam przekonania do umiejętnosci Carricka]
Mam nadzieję, że w końcu udowodni Ci to, ze jest klasowym zawodnikiem, bo niestety w pierwszym meczu tego sezonu między United a Arsenalem zagrał jedynie 14 minut.
Scoooby pisze:Park zagrał przecietny mecz z Asotn Villą.
Trudno mi sie z Tobą zgodzić. Park był jednym z najlepszych zawodników na boisku i rozegrał swój najlepszy mecz w tym sezonie.

Kuszczak - Neville, Ferdinand, Brown, Silvestre - Fletcher, Scholes, O'Shea, Ronaldo - Rooney, Saha
Taki skład zagrał w poprzednim meczu z Arsenalem. Tym razem zanosi się na to, iż nastąpi kilka zmian. Zapewne w bramce nie zobaczymy Tomka, a jego miejsce zajmie Edwin. W obronie zamiast Browna i Silvestre'a zobaczymy Vidica i Evre. Z kolei możemy spodziewać się występu Carricka i Giggsa w miejsca Fletcher i O'Shea. Co będzie z atakiem, zobaczymy.

Lehmann - Eboue, Djourou, Toure, Gallas - Rosicky, Ljungberg, Silva, Fabregas, Hleb - Adebayor
Tutaj jednak chyba większych zmian nie będzie. Wiadomo, że zabraknie na pewno Gallasa i Silvy, jednak zagrać powinien Titi i Clichy. A Ljungberg? fieldy jak tam ma się sytuacja ze Szwedem?
Doszły mnie słuchy, iż pod znakiem zapytania stoi występ van Persiego, który podobno nabawił się kontuzji na treningu. Prawda?

Wróć do „Wracając Do Meritum”