No, a Djourou to miejsce w składzie ma pewne. Pewnie jest lepszy niż Gallasfieldy pisze:Wcale nie jest gorszy, może nawet jest lepszy. Co takiego Wesley pokazał, że jest w ścisłej czołówce stoperów w Anglii ? nawet miejsca w składzie nie ma
Djuorou jest naprwdę utalentowanym zawodnikiem, ma przed sobą jeszcze wiele lat gry i nie odmawiam mu umiejętności. Jednak to Brown jest w szerokim składzie reprezentacji Albionu, często na rzecz Carraghera czy nawet Kinga, to Wes w zeszłym roku grał u boku Ferdinanda z bardzo dobrym skutkiem i w końcu to Wesley jest na tyle uniwersalnym zawodnikiem, że gra także z powodzeniem na prawej obronie. Johan jest naprawdę dobry, ale wydaje mi się, że jeszcze do Anglika mu trochę brakuje. Szczególnie doświadczenia. Nie wykluczam, że w przyszłości będzie zdecydowanie lepszy od porównywanego do niego stopera United, a nwet jednym z najlepszych na świecie.
Mam nadzieję, że w końcu udowodni Ci to, ze jest klasowym zawodnikiem, bo niestety w pierwszym meczu tego sezonu między United a Arsenalem zagrał jedynie 14 minut.fieldy pisze:Tym bardziej, że Carrick do jakichs tuzów nie należy i nie powinien nam sprawiać większych kłopotów [pewnie brzmi to jakoś strasznie perwnie z mojej strony, ale tak czuje. Coś nie mam przekonania do umiejętnosci Carricka]
Trudno mi sie z Tobą zgodzić. Park był jednym z najlepszych zawodników na boisku i rozegrał swój najlepszy mecz w tym sezonie.Scoooby pisze:Park zagrał przecietny mecz z Asotn Villą.
Kuszczak - Neville, Ferdinand, Brown, Silvestre - Fletcher, Scholes, O'Shea, Ronaldo - Rooney, Saha
Taki skład zagrał w poprzednim meczu z Arsenalem. Tym razem zanosi się na to, iż nastąpi kilka zmian. Zapewne w bramce nie zobaczymy Tomka, a jego miejsce zajmie Edwin. W obronie zamiast Browna i Silvestre'a zobaczymy Vidica i Evre. Z kolei możemy spodziewać się występu Carricka i Giggsa w miejsca Fletcher i O'Shea. Co będzie z atakiem, zobaczymy.
Lehmann - Eboue, Djourou, Toure, Gallas - Rosicky, Ljungberg, Silva, Fabregas, Hleb - Adebayor
Tutaj jednak chyba większych zmian nie będzie. Wiadomo, że zabraknie na pewno Gallasa i Silvy, jednak zagrać powinien Titi i Clichy. A Ljungberg? fieldy jak tam ma się sytuacja ze Szwedem?
Doszły mnie słuchy, iż pod znakiem zapytania stoi występ van Persiego, który podobno nabawił się kontuzji na treningu. Prawda?