Nie jest lepszy niż Gallas, niepotrzebna uwaga zupełnie. Piszesz, że jest w szerokiej kadrze, no dobrze - Djourou jest w kadrze Szwajcarii - ja wiem, że poziom reprezentacji jest inny, ale na mundialu Szwajcaria całkiem nieźle sobie poczynała. IMO jedynie w doświadczeniu Wes przewyższa Djourou. Wes jest na tyle uniwersalny, ze gra z powodzeniem na prawej stronie - a to się kapitalnie składa, bo Djourou tez z powodzeniem grywa własnie na prawejs stronie obrony [na lewej już gorzej] ale grywał już z prawej strony i dawał rade.Manumef pisze:No, a Djourou to miejsce w składzie ma pewne. Pewnie jest lepszy niż Gallas Rolling Eyes Nie. Po prostu gra, bo kontuzjowany jest Francuz. Zapewniam Cię, że jesli, któryś z dwójki Rio-Nemanja nie mógł grać, 'Orange' by go zastąpił.
Djuorou jest naprwdę utalentowanym zawodnikiem, ma przed sobą jeszcze wiele lat gry i nie odmawiam mu umiejętności. Jednak to Brown jest w szerokim składzie reprezentacji Albionu, często na rzecz Carraghera czy nawet Kinga, to Wes w zeszłym roku grał u boku Ferdinanda z bardzo dobrym skutkiem i w końcu to Wesley jest na tyle uniwersalnym zawodnikiem, że gra także z powodzeniem na prawej obronie. Johan jest naprawdę dobry, ale wydaje mi się, że jeszcze do Anglika mu trochę brakuje. Szczególnie doświadczenia. Nie wykluczam, że w przyszłości będzie zdecydowanie lepszy od porównywanego do niego stopera United, a nwet jednym z najlepszych na świecie
Jak udowodni to mu oddam, ze jest klasowym graczem, do tej pory jakoś nie widziałem w nim "tego czegoś" co powinien mieć podstawowy gracz ManU. Ale ja im nie kibicuje - skoro dla was jest on klasowym graczem i wzmocnieniem waszej drużyny to niech wam będzieManumef pisze:Mam nadzieję, że w końcu udowodni Ci to, ze jest klasowym zawodnikiem, bo niestety w pierwszym meczu tego sezonu między United a Arsenalem zagrał jedynie 14 minut.
Freddie ciagle nie jest w kadrze, w ogóle sprawa jego urazu odeszła troche w cień, gdy pojawiły sie plotki o jego odejściu i póki co brak jakich kolwiek świezych informacji o jego sytuacji zdrowotnej. Myśle, że nie zagra, Clichy zagra na pewno - bo jest naszym podstawowym lewym obrońcom i jest zdrowy.
póki co widziałem tą informację na jedyn serwisie, gdzie zreszta napisali, ze występ jest niepewny, a nei, ze na pewno nie zagra. Na oficjalnej cisza w tej sprawie.Manumef pisze:Doszły mnie słuchy, iż pod znakiem zapytania stoi występ van Persiego, który podobno nabawił się kontuzji na treningu. Prawda?
edit:
w końcu pojawiła się oficjlna iformacja.
Robin uszkodził sobie kostkę, jak mówi Wenger - uraz groźny nie jest a Robin ma szansę na powrót do calkowitej sprawnosci na czas.
Zdaje się, że juto bedzie miał prześwietlenie robione i wtedy wszystko się okaże.
Powraca Eboue, więc bójcie sie jego ... asyst
Jak wcześniej było pisane - nie zagrają Freddie i Gallas
Za Gilberto ma grać Flamini
Ja to widzę tak:

a ManU - sam nie wiem, spróbuje wytypować "11"zobaczymy ilu nietrafie