Tenis

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 18 sty 2007, 16:25

LookAsh pisze:Oczywiscie teraz najbardziej elektryzuje mnie spotkanie Roddck - Safin,
Będzie się działo. Postawiłem na Safina troszkę grosza, żeby mi się lepiej oglądało :P , więc liczę na to że Marat mimo tego, że nie jest jeszcze w optymalnej formie to powalczy z Roddickiem jak równy z równym. Poza tym odkąd pamiętam Safin świetnie się mobilizował na pojedynki z klasowymi rywalami i nieraz pokonał teoretycznego faworyta.
LookAsh pisze:Obym tylko zdolal chociaz polowe meczu obejrzec
Ja mam jutro wolne na uczelni, więc nie ma problemu 8)
LookAsh pisze:Z turniejem pozegnala sie jzu niestety Aga Radwanska, choc brawa dla niej, ze chociaz urwala seta nie byle komu, bo czolowej rakiecie swiata - Serbce Ivanovic.

Dokładnie. Wstydu nam nie przyniosła. Urwała seta wyżej notowanej rywalce i chwała jej za to. Może apetyty przed turniejem były wyższe, ale w końcu dziewczyna jest jeszcze młoda i ma czas na sukcesy. W porównaniu z Domachowską to i tak zaprezentowała się o niebo lepiej :roll:

LookAsh pisze:Bardzo zawiedziony jestem zanujacym wystepem naszego debla - Matkowskiego i Fyrstenberga
Nie spodziewałem się, że dojdą do finału, ale odpaść w pierwszej rundzie z deblem, który został sklecony na kilka dni przed turniejem to jednak mały wstyd. Tym bardziej, że nasza para rozstawiona była z numerem 8.

Co do reszty, to nie było większych niespodzienek. W kolejnej fazie mamy takich graczy jak Nadal, Davidienko, Hewitt . . . Grosjean :P Wśród pań w turnieju została Sharapova, Molik czy Hantuchova.

Wróć do „Inne sporty”