Tenis

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 18 sty 2007, 18:09

duch99 pisze:Będzie się działo. Postawiłem na Safina troszkę grosza, żeby mi się lepiej oglądało Razz , więc liczę na to że Marat mimo tego, że nie jest jeszcze w optymalnej formie to powalczy z Roddickiem jak równy z równym. Poza tym odkąd pamiętam Safin świetnie się mobilizował na pojedynki z klasowymi rywalami i nieraz pokonał teoretycznego faworyta.

Napewno licze, na to, ze Safin da z siebie wiecej niz 100% jego aktualnych mozliwosci, ale i tak mysle, ze wygra Andy i nawet postawilem na niego wszak kurs byl bardzo zachecajacy :D Ale nawet moge przegrac, bo najwazniejsze to dobry zaciety i przede wszystkim 5 setowy mecz :wink:
duch99 pisze:Ja mam jutro wolne na uczelni, więc nie ma problemu Cool

Ja mam angielski, na ktory moglbym nie isc, ale juz mnie nie bylo na nim od dwoch tygodni wiec tym razem musze wpasc :?

duch99 pisze:W porównaniu z Domachowską to i tak zaprezentowała się o niebo lepiej Rolling Eyes
Gdyby nie Domachowska to pewnie Aga by tez byla w II rundzie debla.
duch99 pisze:Grosjean

No wlasnie, jak widzisz jego mecz z Nalbandianem ? Postawilem na Davida, ale nie jestem pewien, bo cos szczegolnie w I rundzie mial spore problemy, gdy juz przegrywal nawet 2-0 a pomogl mu krecz rywala zreszta podobnie jak u Francuza w I rundzie.

Poza tym troche zaryzykowalem i postawilem na Monfils'a w wewnetrznym tarciu dwoch francuzow. Mysle, ze moze wygrac z Gasquetem choc kurs troche odstarsza - 2.35 :roll:

Wróć do „Inne sporty”