ALEX DEL PIERO "The Only One' by Mateusszek

Mateusszek
Junior
Junior
Reputacja: 0

ALEX DEL PIERO "The Only One' by Mateusszek

Post autor: Mateusszek » 19 sty 2007, 10:41

ALEX DEL PIERO 'The Only One' by Mateusszek

Obrazek

Prezentuję Wam moją najnowszą kompilacje o Alexie Del Piero - 'The Only One'. Praca powstała ze względu na strzelenie przez Alexa ponad 200 bramek dla Starej Damy oraz by podkreślić jego miłość i przywiązanie do Juve.

Jest to bardzo osobisty filmik, płynie prosto z mojego serca - serca prawdziwego fana Pinturicchio :). Możecie mówić, że to kolejny filmik o Alexie - ja jednak miałem potrzebę i chęć zrobić taką kompilację, która myślę, że jednak w dużym stopniu różni się od 'zwyczajnych' prac o Del Piero.

Kompilację przedstawiam wam ze sporym opóźnieniem, ponieważ startowałem z nią w międzynarodowym konkursie kompilacji na FutbolFever.net . Odniosłem na nim bardzo duży sukces, ponieważ praca doszła aż do finału i ostatecznie zajęła drugą pozycję w turnieju.

Tytuł: Alex Del Piero ‘The Only One’
Autor: Mateusszek
Rozmiar: 47 mb
Długość: 5.41 min
Muzyka: Lifehouse 'Only One', Hooverphonic 'Human Interest'
Specjalnie dla: Futbol Fever New Year 07 Compilation Competition, SoloJuve.com, EuroGoal.pl
Podziękowania: Bukol87, DamianG, Malutki, Młody
Program: Sony Vegas 6
Rozdzielczość/Jakość: 640x480, 1100kb/sek
Data produkcji: Styczeń 2007

LINKI: RapidShare.com | Zshare.net | Uploading.com | FileSend.net | TurboUpload.com

Życzę wysokich transferów i miłego oglądania! Czekam na wasze wrażenia na temat mojej pracy. Pozdrawiam :).

Wróć do „Piłka nożna na świecie”