Zarząd komisaryczny w PZPN-ie?

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 20 sty 2007, 12:59

Ehhh ... mnie najbardziej irytuje fakt iz to cale odwolanie zarzadu to byla tylko i wylacznie kolejna zagrywka Lipca i calego rzadu PISu maja na celu odciagniecie opini publicznej od prawdziwych problemow kraju. Powiedzmy sobie szczerze ze Lipiec tylko szukal od kilku miesiecy pretekstu aby to zrobic, wszystkie kontrole ktore naslal zdaly sie na nic bo tak naprawde nic powaznego nie wykryly, bo nie wierze ze gdyby cos wykryly to minister czekal by z decyzja do wczoraj.
Nie neguje tutak faktu iz PZPN jest winny ... tylko niepodobaja mi sie motywy i forma dzialania ministra w rzadzie PIS.

Druga sprawa to ten wielce szanowny komisarz Rusko, co ten czlowiek soba reprezentuje ze powierzono mu taka funkcje, albo inczej, jaki uklad reprezentuje ze mial takie poparcie i dostal ta funkcje. Bo na bank nie zostal nominowany za osiagniecia w Orange Ekstraklasie, poniewaz takowych tam nie mial, a cala ta organizacja to rownie duza farsa jak PZPN :roll:

Na jednegoz winnych wystawiacie Engela ktory jest w tym PZPNie od raptem ... pol roku :roll: Troche dziwne zwarzywszy na fakt ze prokuratura bada afery ktore mialy miejsce kilka lat temu :roll:

Ogolnie jestem przeciwko stweirdzeniom ze caly PZPN jest zly i niedobry, a minister Lipiec oraz komisarz Rusko sa mega hiper sprawiedliwi.

Wróć do „Polska”