Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 20 sty 2007, 19:24

vakabayashi pisze:mylisz sie
powiedz gdzie, jak, kiedy? ja go widzialem chyba w 2 sparingach w barwach MU...pozatym staram sie sledzić wyniki Antwerpi wiadomo że to mało ale zawsze coś, wiem jak gra bo ludzie na redcafe czasem coś skrobna to samo na bigsoccer czasem mozna coś przeczytać o grze Donga czy całej Antwerpi ale i tak mysle że gówno o nim wiem....wiec wątpie abyś ty posiadał wieksza wiedze chyba że masz obsesje Donga i sledzisz jego kazdy krok :)
vakabayashi pisze:w 2 lidze belgijskiej

sorry ale komentarze dziennikarzy nie pozostawiaja na tym próbowaniu Donga suchej nitki
No to chyba normalne a gdzie ma grać obecnie :?: LM wojować :?: :? pozatym to klub partnerski i grał tam aby otrzymac obywatelstwo. Patrz O'Shea też tam grał i co jakis tam pilkarz z niego wyrósł skoro daje rade w Premiership, Beckham też swego czasu gral w Preston, Evans też nie dawno grał w Antwerpi a niedługo ( jestem prawie pewien ale to osobny temat) bedzie stanowił o sile obrony MU. Fergi ma taka polityke i chwałą mu za to. Dong strzeli w 35 bramek w 60-coś :P meczach mało. To ile ma strzelac :?: aby pokazac że ma talent :roll: Jacy dziennikarze pytam się :?:

vakabayashi pisze:taaaa, ok gdybym nie miał obrazka Realu to ciekawe czy byś taki koment rzucił
pewnie byś miał Chelsea to bym to rzucił 8) :P Chcialm ci uswiadomić ze nie kazdy postepuje jak twoj klub i prubuje roznych opcji i nawet "Dongi" wchodza w gre :twisted:
vakabayashi pisze:Donga temat kończe zobaczymy czy za 4 lata bedzie w kadrze Man U.
Czy bedzie to nie wiem ale jak już mówiłem trzeba prubować 9 "dongów" sie spali 10 bedzie super i wystarczy...

Wróć do „Anglia”