Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 20 sty 2007, 21:25

Akarin przeciez pierwsze swoje wystepy Ottl notowal w zespole wlasnie na pozycji prawego obroncy. I nawet spotkanie pucharowe z HSV sezon temu wyszlo mu nieziemsko 8).

Magath w sparingach tasuje skladem, ciezko wywnioskowac jaka 11 deleguje na mecz na Westfallen. Co do czestych wystepow w meczach towarzyskich Karimi'ego, to wydaje mi sie, ze po decyzji Deislera, Felix bedzie musial stawiac na Iranczyka. Bedzie musial chyba tez jak na razie odejsc od pomyslu 'Schweini za napastnikami', bo Brazzo jednak prezentuje sie ostatnio gorzej niz Karimi. Nie wyobrazam sobie srodka bez Ottla, przynajmniej do czasu powrotu Hargreavesa. Andi w rundzie zasadniczej byl jednym z naszych najlepszych zawodnikow, na wiosne takze powinien dostac szanse.

Cieszy mnie bramka Lucio. Moze wreszcie Brazylijczyk sie ostrzasnie, bo na jesien strasznie dolowal. I zasluzenie spadla na niego fala krytyki. Jego dzisiejsza bramka i pewny wystep, mam nadzieje, pomoga mu nabrac pewnosci siebie i od meczu z BVB zobaczymy juz starego, dobrego Lucio.

Wróć do „Niemcy”