czlowieku to bylu pokazanie twoich bledow ... a nie "zmieszanie z blotem" .... widze ze jednak duuuzo ci brakuje .... jezeli taka wypowiedz tak sobie tlumaczysz. Pozatym tu nie chodzilo o twoje uczucia , tylko o wspolne wyeliminowani bledow ... bo nie interesuje mnie kto bedzie moderatorem tylko zeby to byl "moderator" na poziomie i zeby bylo ok , a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami ..... a pozatym powienies odpisac na ewentualnei pretensje do twojej osoby a nei miec wszystkich w D***e... i unosic sie rzekomym "honorem"......Kotek pisze:Chodziło Ci o mnie?!rebuzz pisze:Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta z poprzedniej strony , a jeszcze fajniej ze sam "zainteresowany" napisal cokolwiek ;] niema to jak "Wspaniala" komunikacja
Czytałem tego posta, wywarł na mnie uczucia żadne i nie miałem co odpisywać. Próbowałeś mnie zmieszać z błotem a teraz jesteś niezadowolony, bo nie prowadzę z Tobą dyskusji, której i tak nie zamierzam prowadzić.
a jak dalej uwazasz ze nie warto rozmawiac na ten temat to znaczy po prostu ze jestes niewlasciwa osoba na niewlasciwym miejscu..... jakos kazdy tutaj z kazdym potrafi sobie wyjasnic wszystkie sprawy .. ale ty nie .... wez sie gosciu zastanow nad soba ....