Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kotek » 29 gru 2004, 18:39

czlowieku to bylu pokazanie twoich bledow ... a nie "zmieszanie z blotem" .... widze ze jednak duuuzo ci brakuje .... jezeli taka wypowiedz tak sobie tlumaczysz.
Może jeszcze jestem złym moderatorem dlatego, że nie szczekam!? Nigdzie nie było w twoim poście mojego nicku, bynajmniej nie zauważyłem.
a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami
Chyba naoglądałeś się za dużo bajek o aniołkach co strzelają z łuku i ludzie się w sobie zakochują.
a pozatym powienies odpisac na ewentualnei pretensje do twojej osoby a nei miec wszystkich w D***e...
Czy to były pretensje do mnie?! Jesteś śmieszny. Najpierw pisałeś o jakichś zasadach, autorytetach a potem krytykowałeś moderatora, po jakiś stereotypowych rzeczach. Nie mam obowiązku domyślać się o kogo ci chodziło.
jakos kazdy tutaj z kazdym potrafi sobie wyjasnic wszystkie sprawy .. ale ty nie ....
Hahaha.
Weź człowieku już lepiej nic nie pisz bo brzuch mnie boli. Chyba za wcześnie świętujesz Nowy Rok.
Tu się chłopcze mylisz bo z wszystkimi wyjaśniam sobie wszystko za pośrednictwem maili czy gadu-gadu. Z Dorianem miałem "przepychankę" a teraz jest to mój kumpel; ostatnio też dostałem maila od kogoś (nie pamiętam dokładnie o kogo chodzi :) ). Często piszą do mnie na gg różne osoby, pytają się o różne rzeczy. Jeszcze żadnej osobie nie odmówiłem rozmowy. Więc jak jeszcze masz coś ciekawego mi do napisania to napisz mi PW i wszystko sobie wyjaśnimy a nie robisz sobie siarę pisząc takie głupoty na forum.

PS Za wykropkowane wyrazy też dajemy ostrzeżenia...

Wróć do „Wracając Do Meritum”