Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sty 2007, 0:00

Co do Gonzalo to mi tez sie podoba jego gra. Jest takim zawodnikiem, ktorego brakowalo w Realu ostatnio - walczacym, dobrym technicznie, z efektywnym dryblingiem. Moze na tym nieco cierpi efektownosc, ale Robinho nadrabia swoim przekladaniem nog za wszystkich. Higuain moze byc swietnym uzupelnieniem RvN bo potrafi sie cofnac, kiwnac, podac. Zadziorny, widac ze ma serce do gry i raczej nie wyglada na panienke, ktorej moze strzelic sodowa do glowy, co w Realu ostatnio tez bylo dosc rzadkie (o panienki mi chodzi :lol: ). Stylem gry przypomina troche Raula z dobrych lat, chociaz wiadomo ze aby dojsc do takiego poziomu jeszcze musi troche poczekac. Chociaz wg mnie ma na to szanse.
Piszac, ze Gago poki co nic wiekiego nie pokazuje chyba nikt nie robi mu tym samym wyrzutow, bo wiadomo ze nastolatek pierwsxy raz grajacy w Europie nie zacznie byc od razu przywodca takiej druzyny jak Real. Ale potencjal ma i mysle, ze z biegiem czasu bedzie sie czul na boisku coraz pewniej. A to moze mu tylko pomoc.

Wróć do „Hiszpania”