Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 22 sty 2007, 9:32

Yukasz pisze:To wielki ukłon ze strony Polsatu że może w późniejszej fazie turnieju pokażą mecze w otwartym Polsacie
Moim zdaniem mecze Polakow powinni pokazac w otwartym Polsacie i to juz te grupowe. Czy to az takie trudne, zeby znalezc miejsce w ramowce dla jednego meczu POLSKIEJ reprezentacji na MS?
Yukasz pisze:Czy to ja mam złą pamięć czy też nagle Polska stała się krainą szczypiornistów i tanim winem płynącą
Polska w ostatnich 2 latach znacznie sie poprawila, przeciez w eliminacjach pokoanala wielka Szwecje :shock: I nasi zawodnicy sa cernieni za granica, szczegolnie w najlepszej lidze swiata - niemieckiej. Takie nazwiska jak Tkaczyk, Lijewski, Bielecki czy Jurecki sa w Niemczech bez problemow rozpoznawalne podczas gdy u nas malo kto potrafi wymienic pierwsza siodemke reprezentacji Polski...
Yukasz pisze:A okazuje się że chcemy ich pokonać
Niemcy nie graja juz tak jak kilka lat temau, kiedy duet Kretschmar - Schwarzer wymiatali na boisku. Teraz Niemcy troche jakby spadli poziomem, co jednak nie znaczy ze jest on i tak wysoki. Pokonac ich bedzie bardzo ciezko, znajac naszych odpuszcza sobie mecz ;) Trzeba trzymac sily na druga runde, ktora przejsc bedzie bardzo ciezko... Nalezy sie jednak juz nawet cieszyc ze bez problemow wychodzimy z grupy juz przed ostatnim spotkaniem, bo kilka lat temu o ile udalo nam sie zakwalifikowac do MS to odpadalismy szybciej niz Domachowska z Australian Open :P zajmujac 3-4 miejsce w grupie.
Yukasz pisze:A kto wg was wygra turniej
Faworytem jest Francja, ale duza szanse na wygranie maja Hiszpanie, Niemcy, Dunczycy (mimo fatalnego pierwszego meczu) oraz Chorwaci. Nie wykluczylbym z tego grona rowniez Slowenii. Wg mnie jednak najwieksze szanse na wygrana maja Niemcy i Francja

Wróć do „Inne sporty”