Moim zdaniem mecze Polakow powinni pokazac w otwartym Polsacie i to juz te grupowe. Czy to az takie trudne, zeby znalezc miejsce w ramowce dla jednego meczu POLSKIEJ reprezentacji na MS?Yukasz pisze:To wielki ukłon ze strony Polsatu że może w późniejszej fazie turnieju pokażą mecze w otwartym Polsacie
Polska w ostatnich 2 latach znacznie sie poprawila, przeciez w eliminacjach pokoanala wielka SzwecjeYukasz pisze:Czy to ja mam złą pamięć czy też nagle Polska stała się krainą szczypiornistów i tanim winem płynącą
Niemcy nie graja juz tak jak kilka lat temau, kiedy duet Kretschmar - Schwarzer wymiatali na boisku. Teraz Niemcy troche jakby spadli poziomem, co jednak nie znaczy ze jest on i tak wysoki. Pokonac ich bedzie bardzo ciezko, znajac naszych odpuszcza sobie meczYukasz pisze:A okazuje się że chcemy ich pokonać
Faworytem jest Francja, ale duza szanse na wygranie maja Hiszpanie, Niemcy, Dunczycy (mimo fatalnego pierwszego meczu) oraz Chorwaci. Nie wykluczylbym z tego grona rowniez Slowenii. Wg mnie jednak najwieksze szanse na wygrana maja Niemcy i FrancjaYukasz pisze:A kto wg was wygra turniej