Chyba rzeczywiscie nie wiesz co piszesz.Jarzinho pisze:Masz watpliwosci do do wystepu Barcy w tym meczu.
właśnie, wymaga się - dlatego pytam raz jeszcze - czy Barcelona zawsze grała pięknie [o stylu mówie] w Gran Derby ? W końcu otoczka była inna niż przy meczu z Nastic, a od drużyn z czołówki wiecej sie wymaga.Jarzinho pisze:Barcelona miala grac na najwyzszym poziomie i wygrac 10-0, chyab było by to bezsensu, chco kibicowi by sie podobało, ale nei an tym to polega. Co innego wymaga sie od pojedynkow zespolow z czołowki
dostałeś nobla ?Jarzinho pisze:Bo wyzszosc PD nad reszta juz kiedys udowodniłem.
to ja się pytam po co ? Bo chyba nie ja zacząłem pisac o wielkosci Henry'ego i o finale LM ? To zdaje się ty napisałeś, wiec po co zaczynasz ?Ja swoje zdanie o tym zawodniku juz wyrazilem. Kilkakrotnie, tylko po co rozpoczynac dyskusje nie na temat.
kończąc OT - chciałem przypomnieć, że to Arsenal wczoraj wygrał i choć nie grał genialnej piłki - to 3 pkt zostają na Emirates. Pewnie jakbyśmy grali ładniej, ale byśmy zremisowali, bądx przegrali to pisałbyś, że Arsenal znów się skupił na wymienie piłek między soba, zamiast na strzelaniu bramek
rzeczywiście masakra - nie upilnował Henry'ego w doliczonym czasie i ManU przez to przegrałManumef pisze:Henry robił z nim co chciał, podobnie Adebayor. Masakra w ogóle