Arsenal Londyn - Manchester United 21.01.2007

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 22 sty 2007, 13:09

Jarzinho pisze:Masz watpliwosci do do wystepu Barcy w tym meczu.
Chyba rzeczywiscie nie wiesz co piszesz.
Jarzinho pisze:Barcelona miala grac na najwyzszym poziomie i wygrac 10-0, chyab było by to bezsensu, chco kibicowi by sie podobało, ale nei an tym to polega. Co innego wymaga sie od pojedynkow zespolow z czołowki
właśnie, wymaga się - dlatego pytam raz jeszcze - czy Barcelona zawsze grała pięknie [o stylu mówie] w Gran Derby ? W końcu otoczka była inna niż przy meczu z Nastic, a od drużyn z czołówki wiecej sie wymaga.
Jarzinho pisze:Bo wyzszosc PD nad reszta juz kiedys udowodniłem.
dostałeś nobla ?
Ja swoje zdanie o tym zawodniku juz wyrazilem. Kilkakrotnie, tylko po co rozpoczynac dyskusje nie na temat.
to ja się pytam po co ? Bo chyba nie ja zacząłem pisac o wielkosci Henry'ego i o finale LM ? To zdaje się ty napisałeś, wiec po co zaczynasz ?

kończąc OT - chciałem przypomnieć, że to Arsenal wczoraj wygrał i choć nie grał genialnej piłki - to 3 pkt zostają na Emirates. Pewnie jakbyśmy grali ładniej, ale byśmy zremisowali, bądx przegrali to pisałbyś, że Arsenal znów się skupił na wymienie piłek między soba, zamiast na strzelaniu bramek :roll:
Manumef pisze:Henry robił z nim co chciał, podobnie Adebayor. Masakra w ogóle
rzeczywiście masakra - nie upilnował Henry'ego w doliczonym czasie i ManU przez to przegrał

Wróć do „Wracając Do Meritum”