nie chodziło mi tutaj o Intermaestro pisze:Nie zgadzam się z tym. Jeden silny Inter nie świadczy o poziomie całej ligi.
a co w wypadku gdy np Milan wygra LM ? wtedy tez napiszesz ze Serie A była słaba ? ... chyba bedzie to troche dziwne jesli tuzy z "poteznych" lig hiszpanskiej i angielskiej odpadna ... a taki Milan który gra w słabej Seria a wygrywa ... i robi psikusa innym ... nie wymieniam tutaj celowo Interu bo wiadomo ze od nich sie najwiecej oczekuje ... ale czy to nie bedzie paradoks ? piszac ze Serie a jest słaba ... to jak bys opisał sytuacje w Primiera Division ? gdzie Sevilla nie moze sobie poradzic z outsiderami i majac przewage nad reszta stawki roztrwoniła ja ? jak skomentowac to ze gra Barcelony okresla sie jako wielka a Realu jako tragincza skoro galacticos sa zaraz za katalonczykami ... to samo w Angli gdzie widac ze pieniadze Romka cos nie bardzo graja ... Arsenal ogrywa najwiekszych a z beniamikami potrafi dostac lanie ? ... zgadzam sie liga zubozała bo nie ma Juve ale ... nikt nie bedzie mówił po zwyciestwie jakiejs włoskiej druzyny w LM ze liga była słaba ...
tyle ode mnie
pozdro