Arsenal Londyn - Manchester United 21.01.2007

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 22 sty 2007, 17:34

Manumef pisze:Jeśli mogę wyróżnic któregoś z graczy Kanonierów, to pozwoliłbym sobie na wyróżnienie Clichy'ego.
Racja, kapitalnie wylaczyl Ronaldo z gry. :] Eboue juz gorzej z nim szlo. Co nie zmienia faktu, ze to Clichy zawalil przy bramce dla MU.
Manumef pisze:Świetnie grał. I Henry, ale ten na niekorzyść. Najlepszy napastnik na świecie? Może i tak. Największy symulant i nurek wśród tych najlepszych napastników? Tak.
Nie no. Wejcsie Nevilla zajebiscie czystle bylo. Nie dotkanal pilki. a powtorkach widac bylo, ze karny sie nalezal. Przeanalizuj sobie ta sytuacje.
Fakt, Henry na MS i po nich duzo symulowal, bezpotrzebnie sie wywracal w polu karnym rywala. Jednak w tym meczu karny sie nalezal. Roo jest wiekszym symulantem. :o
Henry zagral slabo? Moze malo efektownie, ale to nie o to chodzi. Nie musi grac pod publike tak jak R10 czy C.Ronaldo. :roll: Wystarczy, ze asystowal przy pierwszej bramce i strzelil waznego gola. Gdzie byli Ci najlepsi stoperzy Europy? Nie wiem. 'Cienki' Senderos jakos sobie radzil z genialnym napadem MU. Nie mozna nic powiedziec na Vidica, Premiership jest dla niego stworzona. Uchronil MU przed strata bramki, watpie by Van der Sar obronil strzal Fabregasa.
Evra zagral bardzo dobrze, co nie zmienia faktu, ze mial swoj udzial przy wszystkich bramkach. :lol:
Manumef pisze:Swietny Carrick w destrukcji, dobrze bite rzuty rożne, niestety niektórzy tutaj nie potrafią docenić jego wkładu w grę, niekiedy pisząc, że defensywny pomocnik jest często niedoceniany, mało widoczny jak na przykładzie Gilbert Silvy.
Jezeli chodzi o mnie to na Carricka nic nie pisalem. Te rzuty rozne byly bardzo grozne. Tutaj MU przewyzsza Arsenal i to znacznie. nasi slabo sie bronial przy stalych fragmentach gry i slabo je wykonuja. :? trzeba nad tym popracowac.
mistyk pisze:Przeciez kazdy wie, ze jest swietnym napastnikiem (dla mnie razem z Eto`o najlepszym na swiecie).
:beer: Dokladnie.
Manumef pisze:Mówi się trudno, bo załugiwaliśmy chociażby na remis, ale to Arsenal zgranął trzy punkty. Niech zdobędą to vice-mistrzostwo. Należy im się
Zobaczymy... :]
rkoeman pisze:srodek pola arsenalu chaotycznie
Racja, bez Gilberto srodek pola Arsenalu traci na wartosci. Flamini to nie Gilberto :?
Jarzinho, nic nie musisz udowadnic. Wystarczy, ze na meczach Premiership nie zasypiam. :lol: Tobie sie podoba PD innym Premiership. Z tego co wiem, to 4 angielskie druzyny wyszly z grupy na pierwszym miejscu. :think:

Wróć do „Wracając Do Meritum”