Racja, kapitalnie wylaczyl Ronaldo z gry.Manumef pisze:Jeśli mogę wyróżnic któregoś z graczy Kanonierów, to pozwoliłbym sobie na wyróżnienie Clichy'ego.
Nie no. Wejcsie Nevilla zajebiscie czystle bylo. Nie dotkanal pilki. a powtorkach widac bylo, ze karny sie nalezal. Przeanalizuj sobie ta sytuacje.Manumef pisze:Świetnie grał. I Henry, ale ten na niekorzyść. Najlepszy napastnik na świecie? Może i tak. Największy symulant i nurek wśród tych najlepszych napastników? Tak.
Fakt, Henry na MS i po nich duzo symulowal, bezpotrzebnie sie wywracal w polu karnym rywala. Jednak w tym meczu karny sie nalezal. Roo jest wiekszym symulantem.
Henry zagral slabo? Moze malo efektownie, ale to nie o to chodzi. Nie musi grac pod publike tak jak R10 czy C.Ronaldo.
Evra zagral bardzo dobrze, co nie zmienia faktu, ze mial swoj udzial przy wszystkich bramkach.
Jezeli chodzi o mnie to na Carricka nic nie pisalem. Te rzuty rozne byly bardzo grozne. Tutaj MU przewyzsza Arsenal i to znacznie. nasi slabo sie bronial przy stalych fragmentach gry i slabo je wykonuja.Manumef pisze:Swietny Carrick w destrukcji, dobrze bite rzuty rożne, niestety niektórzy tutaj nie potrafią docenić jego wkładu w grę, niekiedy pisząc, że defensywny pomocnik jest często niedoceniany, mało widoczny jak na przykładzie Gilbert Silvy.
mistyk pisze:Przeciez kazdy wie, ze jest swietnym napastnikiem (dla mnie razem z Eto`o najlepszym na swiecie).
Zobaczymy...Manumef pisze:Mówi się trudno, bo załugiwaliśmy chociażby na remis, ale to Arsenal zgranął trzy punkty. Niech zdobędą to vice-mistrzostwo. Należy im się
Racja, bez Gilberto srodek pola Arsenalu traci na wartosci. Flamini to nie Gilbertorkoeman pisze:srodek pola arsenalu chaotycznie
Jarzinho, nic nie musisz udowadnic. Wystarczy, ze na meczach Premiership nie zasypiam.