guru pisze:Pieprzysz farmazony. Senderos mial ze 2 kiksy na samym poczatku meczu i tyle. Czmu go porownujesz do Vidica? Z tego co pamietam to Arsenal mniej bramek stracil od MU w TYM spotkaniu.
Dlaczego udajesz, ze nie wiesz o czym mowa. Psiałem poczatek spotkania 2 czy 3 minuta, kolejno 8 minuta, 22 minuta, 35 minuta. Cztery łatwe jak dla mnie błedy. Dwa z nich spokojnie mogły zakonczyc sie gorzej niz to mialo miejsca.
Kto tu ocenia zawodnika po jednym spotkaniu, narazie MU straciło 18, Arsenal 20 przy lepszej ofensywie, czyli wiekszym zagrozeniu dla defensywy.
No własnie a to jest roznica. Karnego nigdy w zyciu tam nie było, potrzebowalibyscie sedziego z PD zeby go widział.guru pisze:To trzeba az bylo go polamac? Kazdy intelgentny zawodnik by szukal kontaktu w polu karnym.
Dowodyguru pisze:No. Przerwana passa Arsenalu na OT, niepamietasz?
Napisz, naprawde na kazdym kroku musisz pokazywac swoja range...guru pisze:TAK Po jednym finale oceniasz cala Premiership. Jak zagramy '11' na '11' to pogadamy. Spalonego nie bylo, lepiej Ci? ja pamietam, wiec mam o tym wspominac w kazdym poscie albo umiescic to w podpisie?
Zobaczymy jak w tym roku Premiership wypadnie na tle La Liga.
Kto tu sie chwali, ze 4 zespoly awansowały z pierwszego miejsca, ja brałem pod uwage kilka sezonow 6-7 nie jeden, nawet nie zakonczony.
Jak zagramy... Co to miało znaczyc, to moja wina, ze Samuel łatwo zmylił waszych obroncow, ze Jens go faulował...