Goscu. Mam tewraz obejzec wszystkie mecze MU? Wez, Ty i te twoje dowody.Jarzinho pisze:Dowody
Jescze sie cofnij do XIX wieku.Jarzinho pisze:Kto tu sie chwali, ze 4 zespoly awansowały z pierwszego miejsca, ja brałem pod uwage kilka sezonow 6-7 nie jeden, nawet nei skonczony.
Marna napisnka.Jarzinho pisze:Napisz, naprawde na kazdym krkou musisz pokazywac swoja range...
Nie, czy ja kogos obwiniam. Po prostu chcialbym kiedys zagrac '11' na '11'.Jarzinho pisze:Jak zagramy... Co to miało znaczyc, to moja wina, ze Samuel łatwo zmylił waszych obroncow, ze Jens go faulował... Rolling Eyes
Taa, a jakby to gracz MU byl faulowany w taki sposob to karny ewidenty. Przestan, zawsze cos masz przeciwko Arsenalowi. Chyba wiem dlaczaego.Jarzinho pisze:No własnie a to jest roznica. Karnego nigdy w zyciu tam nie było, potrzebowalibyscie sedziego z PD zeby go widział.
Dokladnie.fieldy pisze:Pewnie jakbyśmy grali ładniej, ale byśmy zremisowali, bądx przegrali to pisałbyś, że Arsenal znów się skupił na wymienie piłek między soba, zamiast na strzelaniu bramek Rolling Eyes
EDIT
Tak.Cris7 pisze:Inteligentny?