Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco » 22 sty 2007, 21:31

maestro
po 1 mylisz pojecia ... dlaczego mieszasz do tego infrastruktury poszczególnych klubów ?

piszesz ze Lyon sieje postrach w Lm i ze Monaco grało w filnale i to nie oznacza ze liga jest mocna ... widocznie chyba jednak była mocna ... skoro potrafili wyeliminowac potezne tuzy wiec cos musiało byc na rzeczy ... widzisz Lyon cały czas opiera sie na graczach z ligi francuskiej ... czasem tylko sciagna kogos spoza europy ale reszta to najlepsi z tej ligi ... a to ze z Lyonem sie nikt nie równa to wina złego zarzadzania druzynami ... bo np taki OM ma kase i aspiracje ale niestety sa zle zarzadzani

zgodziłem sie z toba ze liga troche straciła ... ale tak jak mówie ... niech tylko któras z włoskich ekip wygra LM to od razu zniknie stwierdzenie ze Serie A była w tym sezonie slaba ... gdy np Inter wyeliminuje Chelsea to bedzie jakas niespodzianka ? wydaj mi sie ze nie ... ale gdyby np Milan wygrał z Barcelona ... to juz była by mowa o sensacji ... i wtedy kazdy by mówił jaki to Milan mocny i wogule .. zobaczymy ... LM zweryfikuje poziom Serie A ... skoro mamy 3 druzyny na tym etapie to chyba nie jest zle ... a to ze w lidze Milan i Roma odstaja od Interu to tylko i wyłacznie ich wina ... gdyby prezes Romy nie skapił grosza rzymianie posiadali by wystarczajaco mocna ławke aby walczyc jak równy z równym z Interem ... przypadek Milanu jest inny ... tam wine sie zwala na ujemne punkty i odejsce Shevy ... ale nikt nie wspomi o złym przygotowaniu do sezonu ... dlaczego taki Matrix czy chociazby Vieira w Interze po MŚ graja świetnie a Pirlo i Gilardino wrecz ospale zupełnie nie przypominajac graczy z MŚ ? ... jak juz mówiłem LM da rozeznanie jak mocna jest Serie a w tym sezonie

maestro pisze:Capello Łypiący I wszystko jasne
zwalajac wine na Capello troche mnie rozsmieszasz ... uwazasz ze trener który lata trenował w serie a od razu po przejsciu do ligi hiszpanskiej zrobi cód z Realem ? nie wydaje mi sie ... widac po nim ze musi poznac druzyne ...

ale po czesci nie odpowiedziałes mi na pytanie .... zwiazane własnie z gra Barcy i Realu

Forza INTER !!

Wróć do „Włochy”