Dla mnie jedno jest drugim więc tak. Jeśli tak nie jest to mówimy raczej o przeczuciu. Tyle że nie każdy faworyt jest pewniakiemRangiz pisze:Hej a zeby znac pewniaka to trzeba znac faworyta Question
Jeśli mówisz o tym Realu z kosza to rzeczywiście masz rację. Ale ten piłkarski bardziej od grania w piłkę kaleczy ten sportRangiz pisze:Real Madryt w prawie kazdym meczu jest faworytem.
Tu jak napisałeś raczej mówimy o przeczuciu. W takim razie moge się zgodzic bo sam czasem takie mamRangiz pisze:Ja poprostu to wiedzialem ze Polska wygra i to byl dla mnie penwiak. Dla mnie.
Zresztą nie uwierzę że jesteś większym ekspertem od tych pracujących u buków u których wszędzie to Niemcy byli faworytami. Wiem że nie zawsze kursy odzwierciedlają różnicę między drużynami i że czasem nie wygrywają faworyci ale nie uwierzę że Polska była peniakiem
Ale to był sparing a teraz gra o dużą stawkę. Dzięki temu można było właśnie typowac na Polaków i uważac że w tym meczu wszystko może się zdarzyc lub że to osłabione Niemcy nie będą pewniakiem.Rangiz pisze:Widzilem nie tak dawno gre Polaków i Niemców i szczerzre to oni niczym sie nie wyrozniali poza tym ze mieli napis "Deutschland" na koszulce i to ze trzeba sie ich bylo bac a nie oni nas.
Dobra skończmy tę dyskusję i wspólnymi siłami ogrywajmy buków
PS Czemu nikt mi nie powiedział że Wade nie będzie grał