Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 23 sty 2007, 2:44

Rangiz pisze:Hej a zeby znac pewniaka to trzeba znac faworyta Question
Dla mnie jedno jest drugim więc tak. Jeśli tak nie jest to mówimy raczej o przeczuciu. Tyle że nie każdy faworyt jest pewniakiem :!:
Rangiz pisze:Real Madryt w prawie kazdym meczu jest faworytem.
Jeśli mówisz o tym Realu z kosza to rzeczywiście masz rację. Ale ten piłkarski bardziej od grania w piłkę kaleczy ten sport :wink: i poprzez różne zawirowania w klubie a także wyniki z tego sezonu żadnym pewniakiem nie jest. Pewniakiem może byc Panathinaikos w meczu z Prokomem w trzeciej kolejce euroligi. Wtedy dom możesz na Greków postawic :wink:
Rangiz pisze:Ja poprostu to wiedzialem ze Polska wygra i to byl dla mnie penwiak. Dla mnie.
Tu jak napisałeś raczej mówimy o przeczuciu. W takim razie moge się zgodzic bo sam czasem takie mam :P Nawet dziś jak zobaczyłem że pogromczyni Mauresmo gra ze swoja rodaczką i w dodatku rozstawioną to przeczuwałem że odpadnie. Przeczuwam też że Clijsters pokona Hingis bo widziałem mecz Szwajcarki ale na tym poziomie może zdarzyc się wszystko bo to dwie dobre zawodniczki są i nie ma mowy o pewniaku :!:
Zresztą nie uwierzę że jesteś większym ekspertem od tych pracujących u buków u których wszędzie to Niemcy byli faworytami. Wiem że nie zawsze kursy odzwierciedlają różnicę między drużynami i że czasem nie wygrywają faworyci ale nie uwierzę że Polska była peniakiem :twisted:
Rangiz pisze:Widzilem nie tak dawno gre Polaków i Niemców i szczerzre to oni niczym sie nie wyrozniali poza tym ze mieli napis "Deutschland" na koszulce i to ze trzeba sie ich bylo bac a nie oni nas.
Ale to był sparing a teraz gra o dużą stawkę. Dzięki temu można było właśnie typowac na Polaków i uważac że w tym meczu wszystko może się zdarzyc lub że to osłabione Niemcy nie będą pewniakiem.

Dobra skończmy tę dyskusję i wspólnymi siłami ogrywajmy buków :twisted:

PS Czemu nikt mi nie powiedział że Wade nie będzie grał :won:

Wróć do „Bukmacherka”