duch99 pisze:No fajnie, idąc Twoim tokiem rozumowania można powiedzieć, że większość Hiszpanów potrafi grać tylko i wyłącznie na ziemi, bo grają z głebi kortu i nie biegają do siatki.
duchu tak własnie jest jak Ona powiedziała. Ogłądałes Robdero z Gasquetem? Jakos ja nie pamietam aby Tommy biegał do siatki cały czas z głębi kortu.
duch99 pisze:Widać, że jego forma rośnie z meczu na mecz i już jestem ciekaw jego meczu z Federem.
Forma rośnie ale na Rogera będzie za mało, na US Open też miał formę a w finale ugrał bodajże jednego seta.
duch99 pisze:Znamy także zestaw pierwszego półfinału turnieju pań. Serena Williams, która po dramatycznym meczu pokonała Shahar Peer, zagra o finał z młodą zawodniczką z Czech - Vaidisovą. Czyżby kolejny finał Wielkiego Szlema dla Amerykanki. Dużo ciekawiej w drugiej połówce, gdzie pozostały Maryśka, Kim i Martina
No w turnieju pań bardzo gorąco. Ja osobiście sądze, żę Vaidisova jest w stanie pokonac Williams, której nie wiem co sie dzis stało? Pierwszy set 'niby' na coś narzekała. Bardzo jestem ciekawy pojedynku Kim Clijsters z Martiną Hingis.