Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 29 gru 2004, 19:57

Mi sie wydaje, że dzieki pani Joli byśmy mieli duże możliwości w sprawach zagranicznych (tylko nie pytajcie jakie ).
a ja bym się zapytał właśnie jakie...
Pozatym ma własną fundację,
o fundacji już pisalem, fundacja jolanty kwaśniewskiej porozumienie bez barier jest zródłem podejrzeń (sprawa Orlenu) i jest niemoralna - zródła finansowania
męża polityka (no coment)
nie rozumiem kompetnie. odbieram jako afront pzeciwko wszystkim politykom. Ja biore pod uwage zostanie politykiem tak zeby wszystko bylo jasne.
i nie wydaje mi sie tak fałszywa jak reszta polityków.

zależy na kogo patrzeć bo jak patrzec na Milera to się zgodze ale jak patrzeń np na Tuska to już nie. Zachęcam do przeczytania czegoś o aferze orlenu....

Osobiście liczę na poprawę w ministerstwie finansów...Zdecydowanie Belka powinien iść palić w piecu, żeby sejmowi było ciepło a nie brać udział w podwyższaniu podatków.
A co ma prezydent do ministerstwa finansow? Chyba ze do taka dygresja.
Co do Belki, to on nie jest ministrem finansow tylko premierem.

Ciekawe jakby sobie poradził Tomasz Lis.
trudno powiedziec, on w swoim programie sprawia dobre wrazenia. Ja co do niego nie mam zdania, moge tylko powiedziec ze w demokracjach dojrzałych (czyli nie naszej) takich jak Anglia, USA politycy zwykle pochodzą z dwóch srodowisk: prawników i własnie dziennikarzy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”