a ja bym się zapytał właśnie jakie...Mi sie wydaje, że dzieki pani Joli byśmy mieli duże możliwości w sprawach zagranicznych (tylko nie pytajcie jakie ).
o fundacji już pisalem, fundacja jolanty kwaśniewskiej porozumienie bez barier jest zródłem podejrzeń (sprawa Orlenu) i jest niemoralna - zródła finansowaniaPozatym ma własną fundację,
nie rozumiem kompetnie. odbieram jako afront pzeciwko wszystkim politykom. Ja biore pod uwage zostanie politykiem tak zeby wszystko bylo jasne.męża polityka (no coment)
i nie wydaje mi sie tak fałszywa jak reszta polityków.
zależy na kogo patrzeć bo jak patrzec na Milera to się zgodze ale jak patrzeń np na Tuska to już nie. Zachęcam do przeczytania czegoś o aferze orlenu....
A co ma prezydent do ministerstwa finansow? Chyba ze do taka dygresja.Osobiście liczę na poprawę w ministerstwie finansów...Zdecydowanie Belka powinien iść palić w piecu, żeby sejmowi było ciepło a nie brać udział w podwyższaniu podatków.
Co do Belki, to on nie jest ministrem finansow tylko premierem.
trudno powiedziec, on w swoim programie sprawia dobre wrazenia. Ja co do niego nie mam zdania, moge tylko powiedziec ze w demokracjach dojrzałych (czyli nie naszej) takich jak Anglia, USA politycy zwykle pochodzą z dwóch srodowisk: prawników i własnie dziennikarzy.Ciekawe jakby sobie poradził Tomasz Lis.