Milan bardzo dobrze sobie radzil przez pierwsze 20-25 minut.Potem Roma przycisnela czego efektem byly dwie bramki a w drugiej polowie to wlasnie zespol z Rzymu byl blizszy strzelenia zwycieskiego gola.
Z calego meczu najbardziej utkwil mi w pamieci Ronaldo na trybunach i druga bramka dla Romy.Pizzaro zrobil naprawde wiele zeby trafic pilka w Dide jednak nasz bramkarz nie byl zbytnio zainteresowany zlapaniem pilki lecacej w srodek bramki (moze za latwa byla dla niego?).
Slabiutki mecz Kaki.
Patrzac na to co wyrabial Simic w ofensywnie juz nie moge sie doczekac debiutu Oddo.
Moze na Olimpico pojdzie nam lepiej.
Milan \o/
Macie cos tutaj od Zazy (zachowano orginalna pisownie
peyter napisał:
A co na to Zaza ??? Bo go dawn o nie było ??
Nie bój nic o Zaza Razz narazie mam urlop Razz Nie było mnie troche ale widze że ban nadal wisi. Trudno sie mówi. Z Zomo nie wygrasz. To cały Piwus ... nawet jak mu splunąć w twarz to on powie że deszcze pada Razz
Co do meczu to świetne widowisko. Ale pozostał nie dosyt bo stracili głupio bramki - jeszcze na 2:1 jako tako bo Totti zachował sie jak Heniu, i ładnie ją przepuscił ale Pizarro na 2:2 to szmata Didy Rolling Eyes Potem wybronił kapitalnie przy strzale tego nowego dużego Romy ale to go nie usprawiedliwia. Ten mecz może było wygrać i przegrać. Romie 2;2 pasowało (trudno by nie Rolling Eyes) bo potem grała na Tottiego i dopiero dojście graczy z drugiej lini. A i Milan zwolnił i to już nie przynosiło efektów. Wiele okazji w tym meczu, nawet chyba Roma stworzyła wiecej takich klarownych tylko że po kontrach. Trudno by Milan bronił 2;2 u siebie. Ogółem nie może nażekać z tego 2:2 bo to tylko Coppa ale mecz był ładny Krzywy mowa !
Kaka zagrał w kratke, ale piłka do Janka przy bramce kosmiczna. Tylko to plus kilka strzałów to za mało, widać że stara sie ale to jego drugi mecz dopiero po urazie. Ambrosini też siad bo już potem nie dawał rady ale nie grał kawał czasu ... Oby tylko zadne urazy sie nie odnowiły.
Billy dziś robił za świetego mikołaja. Dwa max prezenty. Ale zadziwiająco dobrze Bonera sobie ostatnio poczyna. Jankulovski też poprawnie, wiele razy hasał flanką no i asysta. Choć Panucci wrzucił w pole przy bramke Perrotty z jego strony Razz
Widać że obaj trenerzy podeszli do tego meczu poważnie, ale mimo wszystko zaskoczył mnie Spalletti. Bo zagrał nie mal że podstawowy składem. Nie spasował Manciniego czy Chivu. Nie było Taddeiego i Doniego z podstawowej 11. U nas 4 graczy. i tak mnie zaskoczył Ancelotti z Pirlo i Jankulovskim. Szkoda ze Oddo nie zagrał, tu masz racje prezes bo Simic w ataku to jak Rolling Eyes On powinień grać na środku lepiej sobie radzi.
Transfery ? Rolling Eyes Oddo - czyli jak sie tworzy seriale w wielkim świecie. Ciesze sie że wreście koniec tej szopki i udało sie pozyskać Massimo - to 6 mistrz świata w naszym składzie Krzywy Na to liczyłem i nie zawiodłem sie - drugi kapitan Lazio wyrwany w ostatnim czasie Krzywy Oby grał jak Nesta Razz
Ronaldo ? widząc go dziś na Giuseppe Meazza miałem wode ... naprawde nie wiem czy jest sens ? ile to sie pisze o jego ambicji, checi zagranie Capello na nosie, kolejnego policzka Morattiemu, checi odrodzenia sie itd.. ale czy naprawde w klubie wierza że odżyje ? już ciul z wagą bo on ma nie tylko biegać ale i strzelać - przeciesz na teraz był by 4 napastnikiem ... taki Borriello tylko trzeba mu płacić 6 milionów... Oczywiscie w formie to inny rozmiar kapelusza ale na to trzeba bedzie czekać. Na szczescie to nie moje pieniądze i ja stratny nie bede ale nie wierze w to że w drugiej cześci sezonu jest wstanie wygryć Gile czy Oliveire. Szanse bedzie dostawał bo trudno by nie [zwłaszcza jak nie może grac w LM] ale nic wiecej - z prostej przyczyny Gila strzela a Oliveira gra tak jak Ancelotti chce czyli nie na szpicy ale wracając, kreując wiec to tak zostanie. Wie pytam sie Galliani po co ? Lubisz nasz zaskakiwać, jak na plus jak i na minus ...
Jedno mnie cieszy w tym wszystkim - mianowicie minimalne ryzyko - i radze Wam nie wierzyć w te Hiszpańskie news na temat sumy transferu. Bo trzeba tez dac argument Realowi Wink zasili Milan za free. To jest dla mnie pewne, wykupi swoja umowe sam ! Trzeba bedzie mu płacić 6 milionów, ale to nie problem. Gallani nie obieca nic Realowi, nie odda nikogo i w zasadzie tylko możemy zyskać jak sie odrodzi, ale mimo to nadal jakoś go nie widze w Milanello....
Bedzie co ma być, narazie pozdrawiam i czekam na rewanż. Szybko sie tu nie pojawie wiec wypijcie za błedy Laughing Forza Calcio !