AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post autor: gilardino11 » 26 sty 2007, 18:34

Inzaghi to przynajmiej prawdziwy Milanista i nie robi sie siebie zbawcy ludzkosci ....
Chociaż byś peyter nie podawał przykładu tego zawodnika :roll:
Co do wczorajszego meczu to pierwsze 30 minut mnie zszokowało :o.Milan grał jak natochniony w pełni kontrolujac mecz, grając z pełnym zaangażowanie przeciwko co by nie mówić z bardzo dobrą ekipą.Później ewidentnie spuścili z tonu zostawili zbyt wiele miejsca Romie i zaczeło się :roll: .Roma jak to Roma kapitalna w ataku przycisneła Milan nie samowicie.A widoczny był brak podstawowych obrońców szczególnie jeżeli chodzi o słabe występy Billego i Simicia :lol: .Ten 2 to już niech usiądzie na ławce i z niej nie schodzi :!: .Natomiasy uważam że kolejny bardzo przyzwoity występ na środku obrony zanotował Daniele Bonera.Był bardzo pewny a w trudnych sytuacjach zachowywał sie bardzo "przytomnie".Na początku gdy przyszedł to szczerze za bardzo w niego nie wierzyłem ale teraz grając na środku a nie prawej obronie zaczynam się do niego przekonywać.I wydaje mi się gdy Kaladze wróci do pełni formy to oni powinni utworzyć duet na pierwszy mecz z Celticiem bo jest mała szansa że Nesta bedzie gotowy na 100% na Szkotów.Natomiast w moim odczuciu znów troche zawiódł Kaka :evil: .Bardzo dużo strat przeplatanych perfekcyjnymi zagraniami.Widać że brakuje jeszcze mu czucia piłki po kontuzji i ciągłości gry.

Co do Ronaldo to od początku byłem na nie i trudno aby się to zmieniło.Ten zawodnik w moim przekonaniu się już skończył.Oczywiście może stać się cud i Ronaldo wróci do wielkiej formy czego mu życze jednak uważam że latem Milan powinien się rozejrzeć za naprawde wartościowym napastnikiem

Wróć do „Włochy”