AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 28 sty 2007, 10:28

Yukasz pisze:Co sie co sie co sie stao :?: Czmu nikt nic nie pisze :?: Pisaki się wam wypisały czy co :roll:
napisze posta pod postem to bedzie kara :D
A w klubie oprócz zapowiedzi że Scudetto nie jest jeszcze przyznane i Roma cały czas będzie próbowała zniwelować przewagę Intru nic nie wynika a drużyna notuje same remisy. Podział punktów z Messiną i Livorno w lidze oraz ciężka przeprawa z Parmą w Pucharze Włoch i w efekcie szczęśliwy awans chwały klubowi nie przynoszą a jedynie powodują że o początku 2007 roku najchętniej możnaby zapomnieć. Jedynie ostatni mecz w pucharze z Milanem może nieco napawać optymizmem
ja juz Scudetto pozegnalem dawno temu.. szanse sa juz tylko iluzoryczne.. wolabym zeby Spal skupil sie juz na pucharach bo walka na 3 frotnach znowu Nas moze wykonczyc jak rok temu :/

co do formy to rzeczywiscie ostanio zgroza... w meczu z Milanem gra Romy (ta po 2 bramkach Milaniu a nie przed) napawa nadzieja.. 2 mecze najblizsze pokaza .. niech sie chlopaki biora za siebie bo Lyon blisko

najbardzej budzi obawy postawa obrony ostanio :/
Tavano i Wilhelmsson już dawno debiuty mają za sobą i właśnie mógłby ktoś do diaska napisać jak się spisują :roll:
Tavano malo gral wiec trudno okreslic... ale Willy to prawdziwe zaskoczenie.. facet nic sobie nie robi z "aklimatyzacji" i z marszu zagraj w 3 meczach i byl wyruzniajaca postaca w zespole.. technika, zadziornosc i walka.. ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.. czekam na jego gola bo nalezy mu sie za ostania gre

Z graczy którzy Rzym opuścili a ściślej mówiąc mam tu na myśli Montellę wiadomo chociaż że w Fulham czuje się lepiej niż w domu bo na dzień dobry dziurawi siatki w bramkach rywali. Ten fakt na pewno nie świadczy zbyt dobrze o Spallettim no bo skoro zawodnik wyjeżdżający z Rzymu nie ma problemu ze skutecznością a w Romie jest cieniem samego siebie to coś musi być na rzeczy :roll:
wybacz ale farmezony prawisz ... nie mozna porownywac gry w obu ligach i obu zespolach.. Mido tez szalal w Angli a w Romie co?? kicha .. Roma gra 1 napastnikiem i mamy Tottiego Vucinica Tavano Willego gdzie Montelle wcisniesz?? nie mial szans na gre w pierwszej 11stc, nie chcial sidziec na lawie to wyjechal.. ON poprosil o mozliwosc odejscia a nie Spal
Jeszcze należy coraz bardziej oglądać się za siebie w tabeli bo Palermo zmniejszyło już stratę do zaledwie czterech pkt i coraz bardziej depcze nam po piętach.
jak Roma zacznie gral swoje Palermo Nas nie dogoniet :) .. dostali manto od Lazio jak dzis wygramy bedzie znowu 7 pkt

Mam też nadzieję że Spalletti myśli też o meczach w LM z Lyonem bo do nich wcale tak dużo czasu nie zostało a sami Fracuzi obecnie też nie są w życiowej formie niedawno przegrywając u siebie z Bordeaux a w tej chwili remisując w 71' także u siebie z Nice. Drugą sprawą może być fakt ze Houlier lekko odpuszcza ligę w której od dawna ma pewny tytuł i szykuje formę właśnie na puchary.
to logiczne.. Spal powien robic to samo :/

przypuszczalny skad na Siene

R O M A

(1-4-2-3-1)

[32]Doni

[2]Panucci [5]Mexes [13]Chivu [22]Tonetto

[16]DeRossi [7]Pizarro

[11]Taddei [20]Perrotta [4]Wilhelmsson

[17]Tavano

Fajnie jakby nowi cos strzelili Tavano Willy albo Mirko z lawki :)

FORZA ROMA !

Wróć do „Włochy”