napisze posta pod postem to bedzie karaYukasz pisze:Co sie co sie co sie staoCzmu nikt nic nie pisze
Pisaki się wam wypisały czy co
![]()
ja juz Scudetto pozegnalem dawno temu.. szanse sa juz tylko iluzoryczne.. wolabym zeby Spal skupil sie juz na pucharach bo walka na 3 frotnach znowu Nas moze wykonczyc jak rok temuA w klubie oprócz zapowiedzi że Scudetto nie jest jeszcze przyznane i Roma cały czas będzie próbowała zniwelować przewagę Intru nic nie wynika a drużyna notuje same remisy. Podział punktów z Messiną i Livorno w lidze oraz ciężka przeprawa z Parmą w Pucharze Włoch i w efekcie szczęśliwy awans chwały klubowi nie przynoszą a jedynie powodują że o początku 2007 roku najchętniej możnaby zapomnieć. Jedynie ostatni mecz w pucharze z Milanem może nieco napawać optymizmem
co do formy to rzeczywiscie ostanio zgroza... w meczu z Milanem gra Romy (ta po 2 bramkach Milaniu a nie przed) napawa nadzieja.. 2 mecze najblizsze pokaza .. niech sie chlopaki biora za siebie bo Lyon blisko
najbardzej budzi obawy postawa obrony ostanio
Tavano malo gral wiec trudno okreslic... ale Willy to prawdziwe zaskoczenie.. facet nic sobie nie robi z "aklimatyzacji" i z marszu zagraj w 3 meczach i byl wyruzniajaca postaca w zespole.. technika, zadziornosc i walka.. ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.. czekam na jego gola bo nalezy mu sie za ostania greTavano i Wilhelmsson już dawno debiuty mają za sobą i właśnie mógłby ktoś do diaska napisać jak się spisują![]()
wybacz ale farmezony prawisz ... nie mozna porownywac gry w obu ligach i obu zespolach.. Mido tez szalal w Angli a w Romie co?? kicha .. Roma gra 1 napastnikiem i mamy Tottiego Vucinica Tavano Willego gdzie Montelle wcisniesz?? nie mial szans na gre w pierwszej 11stc, nie chcial sidziec na lawie to wyjechal.. ON poprosil o mozliwosc odejscia a nie SpalZ graczy którzy Rzym opuścili a ściślej mówiąc mam tu na myśli Montellę wiadomo chociaż że w Fulham czuje się lepiej niż w domu bo na dzień dobry dziurawi siatki w bramkach rywali. Ten fakt na pewno nie świadczy zbyt dobrze o Spallettim no bo skoro zawodnik wyjeżdżający z Rzymu nie ma problemu ze skutecznością a w Romie jest cieniem samego siebie to coś musi być na rzeczy![]()
jak Roma zacznie gral swoje Palermo Nas nie dogonietJeszcze należy coraz bardziej oglądać się za siebie w tabeli bo Palermo zmniejszyło już stratę do zaledwie czterech pkt i coraz bardziej depcze nam po piętach.
to logiczne.. Spal powien robic to samoMam też nadzieję że Spalletti myśli też o meczach w LM z Lyonem bo do nich wcale tak dużo czasu nie zostało a sami Fracuzi obecnie też nie są w życiowej formie niedawno przegrywając u siebie z Bordeaux a w tej chwili remisując w 71' także u siebie z Nice. Drugą sprawą może być fakt ze Houlier lekko odpuszcza ligę w której od dawna ma pewny tytuł i szykuje formę właśnie na puchary.
przypuszczalny skad na Siene
R O M A
(1-4-2-3-1)
[32]Doni
[2]Panucci [5]Mexes [13]Chivu [22]Tonetto
[16]DeRossi [7]Pizarro
[11]Taddei [20]Perrotta [4]Wilhelmsson
[17]Tavano
Fajnie jakby nowi cos strzelili Tavano Willy albo Mirko z lawki
FORZA ROMA !