AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 28 sty 2007, 13:07

Totnik_ASR pisze:wybacz ale farmezony prawisz ... nie mozna porownywac gry w obu ligach i obu zespolach.. Mido tez szalal w Angli a w Romie co?? kicha .. Roma gra 1 napastnikiem i mamy Tottiego Vucinica Tavano Willego gdzie Montelle wcisniesz?? nie mial szans na gre w pierwszej 11stc, nie chcial sidziec na lawie to wyjechal.. ON poprosil o mozliwosc odejscia a nie Spal
Masz rację że nie da się porównać obu lig, zespołów a także przytaczając przykład Mido jednak o nim już dawno nic nie słyszałem więc chyba także w Tottenhamie nie błyszczy jak dawniej. Piszesz że mamy Tottiego, Mirko, Tavano oraz Wilhelmssona tylko że dwaj ostatni pojawili się całkiem niedawno a Mirko wiecznie leczył kontuzje czasem pojawiając się na boisku na kilkanaście minut o ile w ogóle się na nim znalazł bo przeważnie zdrowie mu nie pozwalało więc pozostawał sam Totti :roll: Gdyby Montella był w mega formie to chyba oczywistym jest że przynajmniej na końcówki pojawiałby się na boisku a on raczej był bez formy... Tyle że po wyjechaniu do Anglii (jednej z najsilniejszych lig) od razu z dnia na dzień zaczął błyszczeć w Fulham. Mimo że Fulham to nie Roma, ligi różne itd to jednak jak dla mnie trochę za szybko doszedł do wysokiej formy, zresztą wczoraj w pucharze znowu strzelił bramkę :P Ale teraz to zgodzę się że przy zdrowych wszystkich wymienionych wyżej piłkarzach ciężko byłoby go gdzieś upchać choć szkoda że musiał odejść :( Jeszcze mam nadzieję że Vucinic zacznie się jak najszybciej spłacać no i nowi strzelać gole :P
Totnik_ASR pisze: napisze posta pod postem to bedzie kara Very Happy
Nie wiem czy piszesz poważnie a jak tak to nie masz racji bo możesz pisać 1000 swoich postów pod sobą tyle że nie mogą one być naspiane jednego dnia :roll: Zresztą jak jednego posta nabijesz o 10 rano a drugiego o 22 to myślę że modzi zamiast Cię karać będą ukontentowani że odświeżyłeś dyskusję :P, w końcu oni podobno też są ludźmi ulepionymi z modeliny jak my :wink:

Wróć do „Włochy”