AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 28 sty 2007, 13:53

dzieciol pisze: cos mi mowi ze dzisiaj od pierwszych minut zobaczymy na boisku Mirko Vucinica

Ja od jakiegos czasu zauwazylem ze Spal mocno wierzy w chlopaka. Przeciez wystawial go nawet czesciej niz Montelle jak obydwaj rywalizowali o sklad :roll: Moze to bierze sie z tego ze Spal widzi go na treningach i wie ze Mirko ma zajebisty talent tylko jeszcze nie mogl go pokazac w meczach z roznych powodow :roll:

Yukasz pisze:Ale teraz to zgodzę się że przy zdrowych wszystkich wymienionych wyżej piłkarzach ciężko byłoby go gdzieś upchać choć szkoda że musiał odejść
Dlatego w czerwcu trzeba bedzie rozliczyc wszytskiem napadziorow ktorzy sa u nas badz na wypozyczeniach i podjac decyzje ktore sprzedac, ktorego wykupic itd. Powiem szczerze ze nie chce mi sie wierzyc ze wykupimy Tavano i Vucinica naraz, nawet jakby grali wysmienicie :roll: Poprostu byloby nas nie stac ( chyba ze sprzeda sie Montiego i Nonde za naprawde dobre pieniadze... tak jak Mido :P )
Totnik_ASR pisze:jak Roma zacznie gral swoje Palermo Nas nie dogoniet
Powiedzmy sie szczerze ze Palermo jest za cienkie zeby nas przegonic. Mam tak ze jeszcze do konca sezonu to Milan ich dogoni i spusci na 4 miesjce :roll:

A co do skladów na dziś to IlRomanista widzi to troche inaczej niz Totnik :P

http://img181.imageshack.us/img181/4120 ... enadu7.jpg

Wróć do „Włochy”