ale mu ta rola nie odpowiada.. on chce byc w 1 skladzie dlatego wyjechal do angli.. na koniec kariery chce jescze pogracYukasz pisze: Gdyby Montella był w mega formie to chyba oczywistym jest że przynajmniej na końcówki pojawiałby się na boisku a on raczej był bez formy...
powiedzmy sobie szczerze ze jakies angielskie puchary i druzyny typu Stoke City to nie jest poziom dla Montelli.. w lidze strzelil dopiero 1 gola i to z karnego.. z czasem pozanmy jak Montella sobie tam poradziTyle że po wyjechaniu do Anglii (jednej z najsilniejszych lig) od razu z dnia na dzień zaczął błyszczeć w Fulham.
nie ma chyba Romanisty ktory by nie czul z tego powodu smutkuszkoda że musiał odejść![]()
Nie wiem czy piszesz poważnie a jak tak to nie masz racji bo możesz pisać 1000 swoich postów pod sobą tyle że nie mogą one być naspiane jednego dnia![]()
raz napisalem po 2 dniach i dostalemZresztą jak jednego posta nabijesz o 10 rano a drugiego o 22 to myślę że modzi zamiast Cię karać będą ukontentowani że odświeżyłeś dyskusję, w końcu oni podobno też są ludźmi ulepionymi z modeliny jak my
A co do skladów na dziś to IlRomanista widzi to troche inaczej niz Totnik
zobaczymy
ja tez i mam nadzieje ze jak dojdzie do PELNEJ dyspzycji pokarze na co go stacja naprawde wierze w tego chlopaka...