Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 28 sty 2007, 18:55

Burdisso, Crespo, Dacourt iStankovic są zagrożeni i jeśli któryś z nich dostanie dzisiaj żółtą kartkę to nie zagra za tydzień z Romą. Myślę, że tu Mancini powinien pomyśleć, zwłaszcza o Burdisso i Stankovicu. W ataku raczej na pewno zagrają Adri i Ibra.

Fragmenty wywiadu z Mancinim:
Jak skomentujesz doniesienia brytyjskiej prasy na temat Twojej osoby?
Nigdy nie powiedziałem tego co napisano. Z nikim nie rozmawiałem, nie mogę zdementować tego, czego nigdy nie powiedziałem. Kontrakt? Wszystko jest tak jak wcześniej. Powtarzam: nie powiedziałem tego, z nikim nie rozmawiałem. Inaczej sprawa wygląda gdy powołują się na moje wypowiedzi sprzed dwóch lat, gdy mówiłem że chciałbym wyjechać do Anglii po zakończeniu mojej przygody z Interem. Czy złości mnie gdy o tym mówią? Nie. To jak z wielkim graczem, którego chcą najlepsze klub Świata. Takie słowa mogą tylko cieszyć bo to oznacza, że dobrze się spisałem. Ale wkładanie w moje usta słowa których nie wypowiedziałem...to co innego, to kłamstwa

Wielu twierdzi, że do Interu może przyjść Cassano...
Absolutnie nie. Nie wiem nic na ten temat. Mogę ocenić Cassano, tak jak i inni trenerzy. Gdyby była szansa na jego powrót do Włoch, myślę że Inter ustawiłby się w kolejce. Ale nie teraz
Po raz kolejny te niby wypowiedzi Manciniego okazują się całkowitą fikcją. Zresztą tak jak się spodziewałem. :wink:

Wróć do „Włochy”