Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 28 sty 2007, 23:15

Oby Delvecchio tą "główką" nie zabrał mocy Zidana, która przeszła na Matrixa w finale :P

Co do meczu... znów graliśmy na takim poziomie na jakim trzeba było zagrać. Jestem głęboko przekonany, że nie jest to 100% tego co mogą zagrać. No, ale za tydzień Roma i w tym meczu już będzie trzeba zagrać na wyższym poziomie nić ostatnio by wygrać. Chociaż z drugiej strony myślę, że drużynę Spalettiego znów dopadł lekki dołek. Tydzień temu remis a teraz "tylko" 1-0 ze słabą Sieną. Znów wychodzi syndrom braku ławki? Czy to tylko moje nietrafne uwagi? Zobaczymy za tydzień jaką formę na tle najlepszej w tym momencie drużyny we Włoszech zaprezentuje Roma. Wtedy będzie można mówić o ewentualnym dołku lub o jego braku.

PS: MVP meczu dla Ibrahimovic'a. To był chyba jeden z lepszych jego występów w Interze. Dryblował, podawał no i strzelił. Bramka nr 10 i już tylko jeden gol mu brakuju mu do drugiego Spinesiego i trzech do Tottiego. Albo mi się coś pomyliło...

EDIT: Coś mi się wydaje DarkSide, że nie oglądasz często meczy Interu. Przecież gramy tak "ospale" już dość długo. Ale chciałbym sprostować. Inter nie gra ospale. Nie wiem czy widziałeś (pewnie nie) ostatni mecz z Torino. Wszystko było OK do momentu strzelenia przez Torino wyrównującej bramki. Wtedy mediolańczycy rzucili się do gardeł Torino i bah... bramka. Gdyby nie padła tak szybko to by cisnęli tak długo, aż by padła. Inter gra tak jak przeciwnik pozwala, albo inaczej Inter dostosowuje poziom swojej gry do przeciwnika i stara się jedynie trochę wybić ponad jego poziom. Chciałbyś oglądać dwa, trzy razy w sezonie super spotkania wygrane bardzo okazale (patrz Sevilla) czy oglądać taki pewny Inter jak teraz w każdym meczu? Odpowiedź chyba jest jasna.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2007, 23:21 przez Martin Pellegrino, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”