Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 29 sty 2007, 23:37

spyrczak pisze:Za tydzien moze byc juz za pozno za tydzien gramy ciezki wyjazd do Nurnbergi (4-1 ze Stuttgartem )
ah, zapomniałem, że teraz jest "Englische wohe" :P
z Bochum musimy wygrać i to najlepiej handicapem, żeby trochę morale podbudować, w kontekście meczu derbowego mam nadzieję, że Schweini wyluzuje trochę i nie złapie kartki, bo wtedy nasza odensywa byłaby bardzo osłabiona.
spyrczak pisze:Kahn - Lell, Lucio, van Buyten, Lahm - van Bommel, Demichelis, Schweinsteiger, Salihamidzic - Pizarro, Makaay
niestety wg mnie taki skład wyjdzie we wtorek wieczorem na murawę, niestety pewnie znowu zobczymy Bommela jak prawego pomocnika a Brazzo udowodni, że będzie wieklim wzmocnieniem ławki Juve. A i jeszcze Pizza udowodni, że umie trafiać... w kolegów :P .
dobra koniec sceptyzmu, trzeba w końcu zagrać ofensywnie, ładnie a nie futbol z ulicy :/ byłbym rad gdyby Gorlitz wybiegł wpodstawowym składzie i Podolski, który już z Dortmundem pokazał, że chce grać w przeciwieństwie do niektórych. I zamiast Lell'a to ja już Ottla wolę na prawej obronie, bo ten pierwszy słabo grał podczas przygotowań w Dubaju.

Wróć do „Niemcy”