FMy

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 30 sty 2007, 9:47

Ja jakies dwa tygodnie temu zaczolem sobie grac Newcastle (ilez mozna wygrywac z rzedu LM Bayernem 8)) noi po pierwszym sezonie 5 miejsce czyli niezle, w UEFA odpadlem w cwiercfinale z Sevilla wiec i o nowy kontrakt z klubem nie bylo ciezko :P a i reprezentacja Australii sie zglosila po mnie wiec nie moglem odmowic :P aha finanse - dramat :? na poczatku gry dostalem 260 tys euro na transfery :shock: do tego dochodzi wielo miesieczna kontuzja Owena juz na starcie wiec kolorowo nie jest :P ale po sezonie sprzedalm Emre bo gral slabizne jakich malo i kupilem Kallstroma ktorego kolega Akarin poleca ;) nie wiem jak u innych ale u mnie w nowym sezonie gral prze slabo :? 7 to byl jego szczyt mozliwosci w porywach 8 :? po pierwszej czesci drugiego sezonu w pierwszej 4 ale pozniej chyba sie na mnie podopieczni obrazili i grali kiche :? skonczylo sie 15 miejscem i say goodbye Newcastle :P na szczescie zostaly mi jeszcze Kangury z ktorymi gram do tej pory i nie narzekam 8) do MS sie zakwalifikowalem, Asian Cup wygralem, tylko w Pucharze Konfederacji mi nie poszlo ale co tam czekam teraz na MS noi oczywiscie szukam jakiegos klubiku :P

Wróć do „Hyde Park”