Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 15:59

fieldy pisze:Skoro mówisz, że ledwo zremisowaliśmy, to najwidoczniej nie widziałes mecz Wink
Widziałem :!: Soccerstand.com - jedyny taki kanał na którym można obejrzeć każdy mecz 8)
fieldy pisze:Nie wydaje mi sie, abyśmy mieli przegrać z Tottenhamem
Jakbyście przegrali to też lekko bym się zdziwił, ale sama wygrana znowu dla mnie taka oczywista nie jest. No chyba że w pierwszym meczu mieliście zdecydowaną przewagę a dwie stracone bramki to przypadek jak próbujesz mi zasugerować wiec pewnie teraz wygracie. W końcu wiesz lepiej :wink:

czeher pisze:Cavs - Golden State 1
Dobry stresik nie jest zły :wink: :arrow:
LeBron planuje odpocząć

Gwiazda zespołu Cleveland Cavaliers, LeBron James, rozważa możliwość opuszczenia paru najbliższych spotkań swojego zespołu aby skutecznie wyleczyć kontuzję palca prawej nogi, jakiej nabawił się w trakcie ostatniej serii spotkań wyjazdowych Cavs.

Z powodu urazu opuścił on piątkowe spotkanie przeciwko Philadelphia 76'ers i powrócił do składu na mecz z Phoenix Suns. Jednak w trakcie czwartej kwarty, kontuzja palca odnowiła się. Pomimo tego, że badania nie wykazały istnienia żadnego poważniejszego urazu, sam zawodnik skłania się ku parodniowemu odpoczynkowi.

To powinno pomóc – powiedział James. Nie lubię jednak takich sytuacji, kiedy muszę siedzieć elegancko ubrany na ławce rezerwowych, nie mogąc w żaden sposób pomóc drużynie na parkiecie.
Inne źródło tego newsa interpretuje że James nie zagra z Golden a nawet z Miami :roll: Z drugiej strony jak nie zagra lider to reszta nie będzie miała się na kogo oglądać i sami wezmą się do roboty. Jeszcze nic straconego :wink: po prostu może byc im ciężej niż zwykle choć jak pokazał mecz Miami - NY to może być zupełnie odwrotnie :pinokio:

Wróć do „Bukmacherka”