Widziałemfieldy pisze:Skoro mówisz, że ledwo zremisowaliśmy, to najwidoczniej nie widziałes mecz Wink
Jakbyście przegrali to też lekko bym się zdziwił, ale sama wygrana znowu dla mnie taka oczywista nie jest. No chyba że w pierwszym meczu mieliście zdecydowaną przewagę a dwie stracone bramki to przypadek jak próbujesz mi zasugerować wiec pewnie teraz wygracie. W końcu wiesz lepiejfieldy pisze:Nie wydaje mi sie, abyśmy mieli przegrać z Tottenhamem
Dobry stresik nie jest złyczeher pisze:Cavs - Golden State 1
Inne źródło tego newsa interpretuje że James nie zagra z Golden a nawet z MiamiLeBron planuje odpocząć
Gwiazda zespołu Cleveland Cavaliers, LeBron James, rozważa możliwość opuszczenia paru najbliższych spotkań swojego zespołu aby skutecznie wyleczyć kontuzję palca prawej nogi, jakiej nabawił się w trakcie ostatniej serii spotkań wyjazdowych Cavs.
Z powodu urazu opuścił on piątkowe spotkanie przeciwko Philadelphia 76'ers i powrócił do składu na mecz z Phoenix Suns. Jednak w trakcie czwartej kwarty, kontuzja palca odnowiła się. Pomimo tego, że badania nie wykazały istnienia żadnego poważniejszego urazu, sam zawodnik skłania się ku parodniowemu odpoczynkowi.
To powinno pomóc – powiedział James. Nie lubię jednak takich sytuacji, kiedy muszę siedzieć elegancko ubrany na ławce rezerwowych, nie mogąc w żaden sposób pomóc drużynie na parkiecie.