Sesja

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 30 sty 2007, 16:27

czeher pisze:
pietrek861 pisze:
Na szczęście pani prof. przy ocenianiu obniżyła próg zdawalności

Podobno u nas ma byc podobnie Laughing
pietrek861 pisze: =
45 minut-wystarczyło pewnie na przewertowanie jakiegoś podręcznika i zapamiętanie wykresów elastyczności itd.

To mialem opanowane, rynek,podaz popyt elastycznosci itp olalem pozniejsze rzeczy o przedsiebiorstwie :/ :/ :/
Ale w sumie i tak nie jestem specjalnie zly, ze nie uczylem sie bo ten egzamin byl straszny i nawet niewiele by to pomoglo :/ - test wielokrotnego wyboru :x
Przez 1min po otrzymaniu testu kazdy popadl chyba w mala konsternacje :P ja otrzasnalem sie po 5min i zaczalem zaznaczc :smoke:
najlepsze bylo ze babka kazala zaznaczac krzyzykiem a jakis koles w koleczka sobie zaznaczal :P - babka patrzy na kartke i mowi - prosze naniesc to na nowa kartke, tym razem zaznaczajac krzyzykiem, wyslala go do biurka po nowa "metryczke" a w tym czasie sprawdzila co mial Laughing i mowie moze pan nie wracac i tak pan na na 32 pytania, jedna dobra odpwoiedz :lol: czyli niech pan juz teraz zapamiata ze na poprawdze rowniez trzeba bedzie zaznaczyc krzyzykiem

Kazdy wychdzac z sali mial zwiesozna glowe :roll:

Wyniki w Poneidizlaekm :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon: :zgon:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Wyniki byly w poniedizalek ale jako, ze jestem leniem patentowanym dopiero dzisiaj wybralem sie do katowic :P luknac co tam sie dzieje - zahaczajac jednoczesnie oczywiscie o buka :smoke:
jestem w wielkim szoku :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tak przypatruje sie kartce z wynikami i widze moj nr indeksu a tam ..... 5 :shock: patrze jeszcze raz i jeszcze no i za kazdym razem wychodzi ze 5 :P nawet zaczepilem jakams laske zeby sprawdzila czy nr sie zgadza :mike:
W sumie w dalszym ciagu nie moge w to uwierzyc i mysle sobie ze musial jakis blad wyniknac :roll: jako ze babka jest chora nie moglem tego zweryfikowac co za tym idzie uzyskac wpisu
Najlepsze jest to ze cos okolo polowy osob oblalo :? sala bedzie pekac w szwach

Wróć do „Hyde Park”