Sesja

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 18:09

Ja wczoraj nie miałem egzaminu bo pan dr myślał że egzamin jest dziś :lol2: :zgon: :hardkor2:

A dziś na egzaminie mimo moich wczorajszych usilnych starań choćby przeczytania w całości tego dziadostwa udało się jedynie w połowie bo nie potrafię uczyć się rzeczy o Nitzschem :( Niestety były to materiały na małe coś więcje i na sam termin zerowy do którego nie byłem dopuszczony gdyż zaledwie dwa razy pojawiłem się na wykładzie - pierwszy raz po połowie semestru żeby zapisać się na przedmiot a drugi raz na ostatnich zajęciach gdyż po nich poszliśmy i uczylismy się czegoś innego więc pójść musiałem :roll: No a dziś pytania były zupełnie inne (szczegółowe a nie jakieś ogólne) a materiałów na to już nie miałem bo nie chciało mi się przesiadywać w bibliotece gdyż pani dr materiałów nie udostępniła mimo że miała je na kompie a nie było od kogo wziąć bo nikt nie notował :roll: ) No więc po kilkunastu minutach egzaminu pani dr osobiście powiedziała mi że najlepiej zrobię jak sobie pójdę bo za gadanie dostanę bonusa w postaci '2' a tak to jakby w ogóle mnie nie było. Częściwo byłem nieugięty bo zostałem drugie tyle a rozmawialiśmy o czymś zupełnie innym i po drugim WP postanowiłem opuścic salę. Nastepnie zgodnie stwierdziliśmy że na przedmiocie już się nie pojawimy i wybieramy jakiś inny gdzie wymagania są mniejsze :lol2: Na szczęście to tyko obierak był więc leję na niego ciepłym moczem :foch:

W piątek egzamin z w sumie jedynego poważnego przedmiotu w tej sesji 8) Postanowiłem wykuć się tak że mucha nie siada :smoke: Serio :!: :o

Wróć do „Hyde Park”