Football videos - Kompilacje piłkarskie

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: pietrek861 » 30 sty 2007, 19:38

mlody_ oglądałem Twoją kompilację na youtubie i musze przyznac jestem pod wrażeniem, widać że w ten filmik włożone zostało mnóstwo pracy i czasu. Nie jestem znawcą tematyki kompilacji ale taki (przepraszam za takie określenie :wink: ) filmik pokazuje zapewne w jaką stronę idą kompilacje piłkarskie. To już jest pewnego rodzaju artyzm, pasja podobnie jak sigi, które można oglądać na forum dla maniaków tej tematyki :wink: polecanym przez jednego z userów, nie pamiętam już którego :oops:

Szanuję jak najbardziej to ile pracy włożyłeś w tą kompilację, sam pewnie bym nawet w 30% nie zrobił takiej dobrej. 8) Ale wydaję mi się, że dla przeciętnego oglądacza może być ona trochę przeładowana efektami wizualnymi, choć własnie może w tym kierunku zmierzają światowe trendy tworzenia kompilacji, jak już wcześniej wspominałem :)
Obejrzałem również Twoją kompilację o grupie E Uefa Cup i tutaj też moje odczucia są podobne, aczkolwiek efektów już jakby mniej i trochę to bardziej przejrzyste. Zauważyłem też że przy jednej ze scen o Wiśle użyłeś fragmentu tegorocznego meczu z Lechem, co jako poznańska pyra przyjąłem z satysfakcją :lol: pozdro
PS KOmpilację Mateusszek'a skomentuję kiedy obejrzę, jak będe miał trochę więcej czasu :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”