Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 30 sty 2007, 22:18

BaSSu pisze:Po przyjściu Didiera Deschampsa wierzyliśmy, że juve bedzie grać ofensywną piłkę, jak teraz widać nasz trener nie do końca radzi sobie w roli trenera w tak trudnej lidze, jaką niewątpliwie jest Serie B. Patrząc na grę Juventusu nie widać jakiegoś pomysłu, przebłysku. Podbramkowe akcje są raczej przypadkowe, ale przecież bramki, które zdobywali miały ponad połowę przypadku. W grze nie ma myśli taktycznej, którą Juve zawsze posiadało.

Coś zmienić trzeba, bo nie chodzi o wyniki jakie juve osiąga ale o grę! Jak widać zmiany, które dokonuje DD nie są do końca przemyślane. Trener jakby nie wiedział kogo ma zmienić, a jeśli już to robi to albo nie trafia ze zmianą, albo robi to zdecydowanie za późno. Kolejną rzeczą, której nie rozumiem jest "lekceważenie" Bożinowa. Bułgar w kilku meczach (np. w mecz z Lecce) pokazał, że ma niezwykłe umiejętności. Mam nadzieję, że nie będzie sytuacji co ze sprzedażą Henrego.

Moje zdanie jest takie, że Juve powinno zmienić trenera.
O! Zgadzam sie w 100%!
Druzyna gra kompletnie bez pomyslu. DD chyba tylko sklad ustala i zmiany. W dodatku czasami nieudolnie :? I strasznie denerwuje mnie z pomijanie Bojka. Jak dalej bedzie nie gral i odejdzie, osobiscie skocze sie do Turynu skopac Didierowi dupe.
Dziisiaj wyczytalem ze Juventus nie chce za 2 mln Euro sprowadzac Grygere. Nie mamy obrony, a oni nie dadzą takich groszy? Co my ku.wa Piacenza jestesmy?

Wróć do „Włochy”