Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 23:51

No i zaraz wielkie emocje na Polsacie :P O wejście do półfinału gramy z Rosją i mam nadzieję że po prostu skopiemy im tyłki :twisted: No to panowie zasiadać przed odbiornikami i mocno dopingować :twisted: Ja tak widzę ten mecz :arrow: pewni siebie Ruscy dostają w pierwszych minutach a następnie odrabiają straty. Potem lekka nasza przewagą i w II poł. Ruscy się nie poddadzą chcąc za wszelką cenę wyjść na prowadzenie. Mecz będzie tak bardzo zacięty że tiaga z emocji nie usiądzie a o naszym, zwycięstwie (w co bardzo wierzę) może zadecydować jedna bramka zdobyta w samej końcówce. No więc emocje naprawdę zapowiadają sie ogromne. Do boju Polsko ooo :!:

...

edit [kilka godzin później :P ]

Jeeeeeeeeeeeeeest jesteśmy w półfinale :!: :jupi: :mike:

Świeny mecz, wielkie emocje tak, mecz przebiegał tak jak się tego spodziewałem :roll:

до свид'ания dupki :!: :lol2:

Pozostałe wyniki:

Hiszpania - Niemcy 25:27 (12:15)
Chorwacja - Francja 18:21 (9:10)
Polska - Rosja 28:27 (16:14)
Islandia - Dania 41:42 (17:16, 34:34)

Czyli gramy z Danią :roll: Ja nie za bardzo chciałem trafić na Islandię bo w I poł. z nimi dostawaliśmy a wygraliśmy jak to kiedyś powiedział Szybilski 'walą wolki'. Czyli pokazali że potrafią z nami grać i z pewnością robiliby wszystko żeby się zrewanżować :twisted: Zresztą teraz nie ma słabych i Danię po prostu trzeba pojechać :P

Półfinały 01.02:
Niemcy - Francja
Polska - Dania

RóżA pisze:I tym sposobem znaleźliśmy się w finale.
Panie wróżek a z kim zagramy :?:

Wróć do „Inne sporty”