ten który zmarł to prezydent HSV , więc odbrze zgadałeśfieldy pisze:HSV - Energie 1
zmarł prezydent [albo ktoś na innym wazym stanowisku] HSV, ten co był równocześnie prezesen DFB - więc będą chcieli zagrać dla niego i powinni być mocno zmobilizowani.
ale ja bym to odpuścił, HSV żadnego meczu w tym sezonie nie wygrało u siebie, dosłownie żadnego. Cotbus też słabą drużyną nie jest, potrafią dobrze grać a szczególnie groźni są dwaj rumuni - Munteanu i Radu, którzy mają po 7 bramek w tym ezonie jeśli się nie mylę.
Ja chyba sobie odpuszcze granie dzisiaj, choc może jednak wpadnę do STSu.Chata wolna
A mój pewniak na dziś to:
Leverkusen- Brema na over, to jest pewne, obrona Aptekarzy nie imponuje, kontuzji dostał rekonwalscent Roque Junior i chyba nie zagra. O ofensywie Bremy nie mószę chyba nic mówić, wystrczy spojrzeć ile bramek strzelili w tym sezonie. A ofensywa Leverkusen też nie jest zła, co mecz wypracowują sobie parę dogodnych sytuacji, ale Woronin je najczęściej marnuje ['] lub Kissling, jeśli gra. Ale zawsze zbobywają bramki, jak nie Schneider to może się któremuś z napastników uda trafić