Ja też oglądałem i nie powiedziałbym że zagraliśmy dobrze. Szczególnie w końcówce mieliśmy dużo szczęścia że Rosjanie nie wyszli na prowadzenie. A przez ostatnie 10 min zdobyliśmy chyba dwie bramki marnując przy tym wiele okazji i popełniając głupie błędy. Na szczęście nasz rywal też się gubił ale z innym przeciwnikiem pewnie mielibyśmy odmienne nastroje po meczucloner pisze:Wczoraj obejrzalem sobie retransmisje spotkania w Polsacie o 23.45, skonczyla sie ok. 1.20, ale bylo warto Razz Naprawde dobry mecz Polacy zagrali. Bielecki i te jego kosmiczne rzuty z 11metra Cool Szmal i te jego obrony rzutow karnych Cool W sumie tylko chyba ten rezerwowy Kuptel wyroznial sie troszke w zla strone, ale ogolnie jest zajebiscie Majkel
Nigdzie nie napisałem że jestem z tego faktu szczęśliwyMartinho pisze:Wiec wcale taki szczesliwy bym nie byl...
Ten typ tak ma, mam nadzieję że jak tak obstawi to przegracloner pisze:Martinho - od poczatku MŚ uwazasz, ze Polska bedzie wszystko przegrywac, dotychczas przegrala tylko 1 raz i niech tak zostanie.