Zgadzam się jak najbardziejFajny facet tak w ogole. Szczegolnie uroczo wyszedl na fotkach po jakims meczu ze swoja corus Very Happy
Poza tym na swoje 30 nie wygląda, ani się nie czuje, co jest chyba najważniejsze.
Żeby to był tylko onet.choc panowie redaktorzy z onetu na poczatku obwiescili wiadomosc, ze juz jestesmy w finale Laughing
Jeśli do takiego finału dojdzie to coś czuje, że mecz będzie trzymał w napięciu. A moje serce już chyba tego nie wytrzyma, bo wczoraj już było ciężko.. Ja juz z niecierpliwoscia czekam na final Polska - Niemcy... oj bedzie sie dzialo Wink
Moja radosc tym wieksza, ze od meczu z Dania, mecze Polakow beda juz w otwartym Polsacie - LIVE Cool
Taaak. Właśnie czytałam, że Polsat zaszczyci nas transmisją LIVE. Nic dziwnego, skoro piłka ręczna bije rekordy oglądalności
www.reczna.pl pisze:elewizja Polsat pokaże mecz półfinałowy i finałowy lub o 3 miejsce z udziałem polskiej reprezentacji w Mistrzostwach Świata w piłce ręcznej- informuje serwis wirtualnemedia.pl . Mecz ćwierćfinałowy oglądało ponad 600 tysięcy widzów co jest absolutnym rekordem Polsatu Sport!Polska reprezentacja wygrała we wtorek z Rosją 28:27 w ćwierćfinale Mistrzostw Świata w piłce ręcznej. Polacy awansowali tym samym do półfinału mistrzostw w którym zagrają w czwartek z Danią. To największy sukces polskiej piłki ręcznej od 25 lat.
Mecz półfinałowy oraz kolejny mecz Polaków (finał bądź mecz o 3. miejsce) pokaże Telewizja Polsat. Wszystkie pozostałe spotkania można zobaczyć na antenach Polsatu Sport i Polsatu Sport Extra.
Jak już wczoraj informowaliśmy z meczu na meczu coraz więcej widzów ogląda pojedynki Polaków podczas Mistrzostw Świata w piłce ręcznej w Niemczech - wynika z danych AGB Nielsen Media Research.
Pierwszy mecz - 13 stycznia - obejrzało w Polsacie Sport 146 371 widzów, wtorkowy 606 tys. widzów, co jest absolutnym rekordem stacji (oglądalność powtórki meczu Polska-Rosja w Polsacie - 433 tys. widzów). Dla porównania finał Mistrzostw Świata w siatkówce Polska - Brazylia (3. grudnia 2006 r.) zgromadził 512 tys. widzów, mecz LM Barcelona - Benfica Lizbona (5. kwietnia 2006 r.) 478 tys. widzów.
Mecz Polska- Rosja oglądało wczoraj 606 059 widzów co dało stacji 6,55% udziału w grupie wiekowej 16-49 lat - najbardziej atrakcyjnej dla stacji telewizyjnych.