Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 31 sty 2007, 14:40

Wiesz, nikt nie musi od razu przychodzić, ale już teraz można zaklepywać graczy :P Myślę, że np. wspomniany wcześniej Mascherano czy Barzagli są/byli do wyrwania już teraz i bylibyśmy spokojni do lata. Na razie, to się dużo mówi... stanowczo za dużo i w niewielkim stopniu ma to swoje odzwierciedlenie w czynach ;) Myślę, że trzeba trochę zdecydowania, trzeba zaryzykowac, nawet zainwestować, bo naprawdę, nie chciałbym później wielkiego zdziwienia, jak zostaniemy z niczym :roll: ;)

Co do Savioli... byłoby pięknie, ale dla niego priorytetem jest pozostanie w Barcy. Strzela jak na zawołanie i na zarządzie Katalończyków zaczyna ciążyć coraz większa presja, z każdą strzeloną bramką, więc nie ostrzę sobie ząbków na Saviole.
Sawyer pisze:Gigi juz zapewnił ze zostaje
Nie tak do końca :P Nie bierz pod uwagę tych newsów, bo z całej wypowiedzi wynika coś trochę innego. Przynajmniej wg mojej wiedzy i znajomości języków obcych :P

However, the No 1 has underlined that he is ready to snub a proposed offer from Inter as he is just focusing on his present club for now.

“I don’t think my future is with Inter, at the time being my future is only Bianconero,” said Buffon who received the goalkeeping award in the Oscar del Calcio ceremony last night.
“There has been a lot of transfer speculation lately, but I want to highlight the fact that we still haven’t won anything and we aren’t back in Serie A yet.
“That is why I don’t want to waste my words
right now as there is nothing to say about this issue,” he added.

http://www.channel4.com/sport/football_ ... an30c.html

Z tej wypowiedzi wniosek nasuwa się sam. Gigi powiedział to, co mówił wcześniej- że skupia się TERAZ na Juve i nie myśli o niczym innym, bo nie zrealizował jeszcze swojego celu, jakim jest powrót do Serie A (bo to nam wszystkim obiecał). Daleko w tej wypowiedzi do jakichkolwiek deklaracji na przyszły rok ;)

Snipp otóż to :P Lippi, albo żaden :D "Juventus, to jego klub" ;)

Wróć do „Włochy”