maestro pisze:Zaufaliśmy Didierowi i tego trzeba się trzymać
Od tego zaczne. Zgadzam się tutaj w 100%, nie możemy poraz kolejny wyrzucać z klubu trenera bo drużyna gra 'słabo'. Zajmujemy pierwsze miejsce, raz mamy wzloty, raz upadki, ale to się zdarza każdemu. Nie wolno skreślać trenera za to, że są kontuzje, a drużyna w danym momencie nie ma formy. Za czasów Lippi'ego zajęliśmy trzecie miejsce i nic nie zdobyliśmy i co? Lippi został zwolniony... To jest przykład zarządu głodnego sukcesów, a kiedy drużynie nie idzie dają kopa w tyłek trenerowi. Cieszmy się tym, że zdołaliśmy odrobić te minusowe punkty i że weszliśmy na fotel lidera bo było ciężko. Jesteśmy mocne bo gdybyśmy mieli te dziewięc oczek więcej to przewagi nad drugą drużyną byłoby już jedenaście pkt, a to jest mało??
Co do transferów to mi się podoba brak wzmocnień na rundę wiosenną bo tak naprawdę po co marnować pieniądze skoro i tak mamy świetną drużynę? Zaoszczędzimy na letnie okno i myślę, że wtedy Juventus wzmocni się potężnie. Jak narazie mamy Grygere i Salihamidzicia, wiadomo, że plotek jest bardzo dużo i mam nadzieje, że wiele z nich kryje w sobie choć ziarno prawdy. Przydałby się nam napastnik na ławkę, a jeśli by się sprawdził to czemu by nie do pierwszego składu. Zawsze możemy zagrać 'trójzębem' jeśli nasz atak będzie w formie. Każdy wie, że taka taktyka się sprawdza.Ja osobiście nie lubię plotkować na tematy o których mówią media (no chyba, że już nie wytrzymam