maestro cóż w takim razie nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi wcześniej. Co do Hassana i Savioli to owszem, uważam, że masz rację ale co do Czecha to nie jestem taki pewny. Grygerą Juve się interesowało zanim trafił do Ajaxu. Nedved go rekomendował, dobre występy Czecha w reprezentacji, więc to chyba była kwestia czasu zanim zawita do Turynu w szczególności w zaistniałej sytuacji w tym sezonie.
Nie odniosłeś się do mojej wypowiedzi odnoście tego co pokazuje Juve na boisku, jak rozumie jesteś zdania -> jak jest każdy widzi.
Martwi mnie, że to jak jest, dobre nie jest. Pokusiłbym się o stwierdzenie, ze tragicznie jest.
Nie jestem pewien co do trzymania się zaufania;) do DD. Po półmetku efekt tego zaufania to kiepska postawa na boisku, 5mln. (jeśli się nie mylę) na zapchaj dziurę w postaci Boumsonga. Od wspomnianego Francuza lepszy jest gracz primavery Piccolo. W każdym razie takim się wydawał podczas ostatniego meczu. Nie ukrywam, że widziałem go w akcji tylko w tym meczu więc... może szczęście początkującego??
Szkoda, ze niewypowiedziałeś się co tego jak Ci się podoba styl jaki prezentuje Juve - takie krótkie podsumowanie 1 części sezonu i co do mojej obserwacji taktyki trenera.
Dziś już bez odbioru.