AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 lut 2007, 0:19

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 iiii... 10 :!: Milan znokautowany :!: Milan na kolanach :!: Roma zwycięska :!: Roma w finale :!: :jupi: :mike:

Dobry meczyk i wynik też choć mogło być lepiej :maruda: Generalnie było dobrze póki się nie broniliśmy bo w obronie za dużo było niepewności, głupich strat na naszej połowie i ogólnie zbyt dużo chaosu :roll: W ataku o wiele lepiej bo z kolei Milan też za dobrze się nie bronił. Zresztą Mediolańczycy w całym meczu grali jakoś bezbarwnie i więcej się po nich spodziewałem :roll: Szkoda niewykorzystanego karnego ale jakoś byłem prawie przekonany że Totti go nie strzeli. I sądzę że przy wyniku remisowym albo gdybyśmy przegrywali to padłaby bramka. Zaś gdyby było 10:0 to pewnie ujrzelibyśmy home run'a :wink: Pierwsza bramka to w zasadzie prezent od wiecznie młodego Costacurty :rotfl: Dziwiłbym się gdyby siedział on na ławce nie mówiąc o bieganiu po murawie. Osobiście szczególnie w takim meczu dawałbym szansę komuś młodemu i perspektywicznemu a nie 40-letniemu piłkarzowi który może być tylko słabszy :badziewie: Zresztą Kaka też grał jakby go nie było. Szkoda straconej bramki bo można było jej uniknąć. W sumie to widziałem jeszcze dwie piłki w naszej siatce po okresach kiedy za bardzo się cofaliśmy. Na szczęście obyło się bez tego a dołożyliśmy jeszcze bramkę Perrotty po szczęśliwej interwencji Didy i akcji Tottiego. Wynik ustalił jak w pierwszym meczu strzałem z dalszej odległości Pizarro :P No a teraz trzeba przejechać się po Interze w niedzielę 4.02 oraz 3 i 15.05 w finale Pucharu Włoch :twisted:

PS1 Szkoda że tak krótko grał Wilhelmsson bo przy prowadzeniu 3:1 dłużej mógł sobie pobiegać a Vucinic i Tavano w ogóle zagrać :roll:
PS2 Co się dzieje z Mexesem :?:
PS3 Totnik co przeskrobałeś że strona asroma.pl nie działa :roll:

I tak ma zostać... :P

Obrazek

Wróć do „Włochy”