Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 lut 2007, 17:07

Akarin pisze:A co do ligi portugalskiej to wie ktoś jak tam Braga się spisuje i czy wygra z Aves?
Patrząc na pozycje to powinni wygrać :rotfl:
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem :wink:
Rangiz pisze:Efes Pilsen-Dynamo M. 2
Tu wszystko może się zdarzyć :roll: Obie drużyny o nic wielkiego nie grają, znaczy Dynamo walczy o utrzymanie drugiej pozycji a Efes teoretycznie może jeszcze wskoczyć na trzecią ale to bardzo wątpliwe :wink: Ciężki mecz jak dla mnie... tym bardziej że nie wiem jaką rolę w losowaniu odgrywa zajęta w grupie pozycja :roll: W TOP 16 z obecnych trzech grup mają powstać cztery a zwycięzców grup jest zaledwie trzech... tyle wiem :( Co nie zmienia faktu że to Rosjanie są lekkimi faworytami, nawet teraz bo w ostatnich meczach mimo że praktycznie o nic starają się wygrywać :P
Rangiz pisze:Tau Ceramica-Le Mans 1
Olympiakos P.-Koln 1
Jak dla mnie kursy nie są adekwatne do ryzyka. Tau leje na ostatnie mecze a Francuzi są drużyną ambitną i powinni powalczyć. Olympiakos od jakiegoś czasu spisuje się dość przeciętnie a Koeln co udowodnili w Sopocie podejmują walkę nawet gdy nic oprócz wyniku idącego w świat nic nie zyskują. Oczywiście TAU i Olympiakos są wielkimi faworytami, Le Mans i Koeln outsiderami i ich zwycięstwa w meczach właściwie o nic będą mega niespodziankami. Tyle że w poprzednich kolejkach nie takie wyniki widziały moje pinkne oczęta :wink:
Rangiz pisze:Inter-Sampdoria 1
Właśnie się zastanawiałem jak Inter podejdzie do meczu :think: Nawet porażka daje im awans i nie zdziwię się jak w meczu padnie remis 0:0. Jednak Inter jest w wysokiej formie i jak zapowiada Mancini będą chcieli znowu wygrać. Składów nie chce mi się szukać więc nie mogę sie do tego odnieść.

Co mnie nie zabije to mnie wzmocni :wink: Jademyyy:

Badalona - Olimpija 1
Prokom - Climamio 1
Roma - Cibona 1

Wróć do „Bukmacherka”