Siatkówka

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 01 lut 2007, 23:39

LookAsh pisze:Neroj podobno bardzo dobrze zagral i nie popelnial wielu bledow, ale wolalbym wiedziec cos wiecej.

bellus powiedz dokladnie jak gral Bartek a szczegolnie jak rozegranie mu wychodzilo Smile
Niestety nie mogę Ci powiedzieć nic więcej nie miałem czasu oglądać. Z tego co czytałem i rozmawiałem - słyszałem to zagrał co najmniej poprawnie - czyli tak jak gra Dobrowolski, bo nikt mi nie powie, że jest to wirtuoz. Atutami Neroja było to z czego jest znany - blok, zagrywka i ponoć władował atak z drugiej piłki w 3 metr.
Jedno co mnie zdziwiło to ponoć świetny mecz Ivanova - dzięki niemu odrobili straty w drugim secie ze stanu 21-16.
Jednak wszystko to bazuje na "świstkach wielokrotnie kserowanych".

Co do rywala z Majorki - trudno mi ocenić co i jak. Nie widziałem ich. Wygrali grupę przed Tours i Biełgorodem - jednak to nie są już jednak nieco przebrzmiałe nazwy. Zaliczyli tylko dwie porażki - dwa pierwsze mecze w tym z Budocznoscią Podgorica - czyli pokonać ich można. Z rankingów wynika, że:
- mają najlepszego przyjmującego LM
- mają drugiego atakujacego LM (Wlazły jest pierwszy)
- (Heikinen jest drugi w bloku)

Zwycięzca z naszej Pary trafia najprawdopodobniej na Tours - nie sądzę, żeby Ostrava zrobiła niespodziankę (to zespół który awansował dzięki Dynamo Moskwa, które zostało gospodarzem Final Four; DHL zajął 4 miejsce w grupie).

Wczoraj pękł mit hali w Jastrzębiu - można tam wygrać, ba można tam wygrać za 3 pkt. Dokonał tego Olsztyn - 3-1. Możdżonek powrócił i patrząc po statystykach (też nie oglądałem, zresztą od 18 do 22 były mecze, jeden po drugim) brylował.

Wróć do „Inne sporty”